REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Rockets“ klubo puolėjui peršauta koja

Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) krepšininkai ir toliau nevengia įsivelti į konfliktus, kuriuose aidi ginklų šūviai. Naujausiu tokių žaidėjų klubo nariu tapo Hiustono „Rockets“ ekipos puolėjas Carlas Landry, kuris ankstų antradienio rytą buvo pašautas į koją.

REKLAMA
REKLAMA

Krepšininkas kartu su komandos atstovu žiniasklaidai grįžę iš Naujojo Orleano ketino važiuoti papusryčiauti, tačiau Landry planus pakoregavo netikėta avarija.

REKLAMA

Pasak Hiustono policijos departamento atstovų, į C.Landry mašiną miesto centre atsitrenkė kita mašina. Krepšininkui išlipus išsiaiškinti įvykio detalių nuaidėjo šūviai, o viena kulka užkliudė Landry koją.

Žaidėjui „Memorial Hermann“ ligoninėje buvo sutvarkyta žaizda ir krepšininkas paleistas gydytis į namus.

Kol kas neaišku kiek rungtynių dėl šios traumos turės praleisti C.Landry, tačiau „Rockets“ komandos atstovas spaudai Nelsonas Luisas patvirtino, kad artimiausias komandos rungtynes su Detroito „Pistons“ klubu puolėjas tikrai praleis.

Šį sezoną 26 metų 206 cm ūgio Landry per susitikimą aikštėje vidutiniškai praleidžia po 22 minutes, per kurias į varžovų krepšį įmeta 9,3 taško ir sugriebia po 5 atšokusius kamuolius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų