REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos krepšinio mėgėjams SEB Baltijos krepšinio lygos (BBL) „Elito“ diviziono finalo ketverto turnyrą veikiausiai teks vykti žiūrėti į Taliną. Lygos vykdantysis direktorius Romualdas Brazauskas patvirtino, jog lemiamas turnyro etapas turėtų vykti Estijos sostinėje.

REKLAMA
REKLAMA

„Finalo ketverto turnyras vyks balandžio 24-25 dienomis. Jis veikiausiai bus rengiamas Taline. Tai priklausys nuo to, ar Talino „Kalev/Cramo“ komanda pateks į finalo ketvertą“, - teigė R.Brazauskas.

REKLAMA

Kiek anksčiau buvo skelbiama, jog renginys turėtų vykti balandžio 18-19 dieną, tačiau R.Brazauskas tvirtino, jog šiai datai nepavyko rasti laisvos arenos: „Nepavyko surasti arenos, todėl turėjome šiek tiek pakoreguoti datas. Pagal pirminį planą turnyras turėjo vykti 17-18 dieną (penktadienį ir šeštadienį), tačiau tomis dienomis net Rygos arena buvo užimta“.

Vykdantysis BBL direktorius nesąmone pavadino estų teiginius, jog „Lietuvos rytas“ ir „Žalgiris“ galėjo sutarti dėl rungtynių Vilniuje baigties: „Tai visiška nesąmonė. Sakau taip todėl, kad pats buvau salėje ir viską mačiau“.



Eimantas Skersis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų