REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuva – antrininkų šalis. Tuo įsitikino naujo LNK projekto „Gintarinis atspindys“ rengėjai. Balandžio 1-ąją vyksiančiame renginyje bus iškilmingai išrinkti ir apdovanoti  Lietuvos ir užsienio įžymybių antrininkai.  

REKLAMA
REKLAMA

Iš viso projekto „Gintarinio atspindžio“ organizatoriai gavo net pusę tūkstančio anketų, kurias atsiuntė norintys dalyvauti antrininkų šou.

REKLAMA

„Gerai, kad anketoje įtraukėme punktą „į ką manai esantis panašus?“, nes kartais tikrai sunku pasakyti, kieno antrininku žmogus save laiko, - juokėsi projekto prodiuserė Jurga Pukenytė. – Tačiau dauguma pretendentų, aišku, turi ryškesnių ar visai neįtikėtinų panašumų“.

Daugiau nei dešimt moterų tikino esančios panašios į Ingą Valinskienę. Ji tapo pačia populiariausia įžymybe antrininkų konkurse. „Tai tik įrodo, kokia Inga yra populiari ir mylima. Ji žavi, ji laiminga, ji turtinga, puiki dainininkė, todėl moterys nori būti į ją panašios. Pažvelgę į jų nuotraukas kiekvienas gali pats nuspręsti - tie panašumai egzistuoja, ar ne“, - sako J. Pukenytė.

REKLAMA
REKLAMA

  

Nemažai antrininkų turi dainininkės Vitalija Katunskytė, Gintarė Karaliūnaitė, Rūta Ščiogolevaitė. Paskelbus, kad į Lietuvos Prezidento postą kandidatuos eurokomisarė Dalia Grybauskaitė, sulaukta  jos antrininkių antplūdžio.  

Politikų antrininkų atsirado tiek daug, kad teko papildyti nominacijas – iš politikų išskirti kandidatus į prezidentus bei politikų žmonų antrininkių kategoriją.  

Tiesa, neatsirado rimtų pretendentų į užsienio žvaigždžių antrininkus. Tačiau nominacija „Legendos antrininkas“ išliks: čia žiūrovai pamatys ir M. Monroe, ir H. Poterį, ir B. Jelciną.  

Iš viso balandžio 1-ąją per LNK žiūrovai išvys 40-ies antrininkų paradą. Panašiausi bus apdovanoti „Gintarinio atspindžio“ statulėlėmis.  

O labiausiai projekto rengėjus prajuokino ši anketa: „Esu panašus į Andrių Rimiškį. Ir truputėlį į Merūną“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų