REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusios savaitės įvykiai Maskvoje parodė, kad įtakingi bankininkai ginčus sprendžia padedami samdomų žudikų – buvo pasikėsinta į garsaus banko „Konversbank“ valdybos pirmininko ir pagrindinio Lietuvoje veikiančio „Snoro“ banko savininko Vladimiro Antonovo tėvą, banko „Snoras“ stebėtojų tarybos narį, Aleksandrą Antonovą.

REKLAMA
REKLAMA

Šios savaitės „Balsas.lt savaitės“ karštoji tema pasakoja apie šį ir kitas praeityje plačiai nuskambėjusias kruvinas žinomų bankininkų dramas.

REKLAMA

Taip pat savaitraštyje rašoma apie naujųjų kriminalinių grupuočių autoritetus, kurie, anot 50-ąjį gimtadienį šią savaitę švęsiančio Vilniaus apygardos prokuratūros vadovo Ramučio Jancevičiaus, pripažįsta tik pinigus.

Naujausiame „Balsas.lt savaitės“ numeryje skaitytojams pateikiamos publikacijos apie žydų bendruomenių turto nuosavybės restituciją, kurią trikdo nesutarimai ir intrigos, apie pasvarstymus dėl lito devalvacijos, sukėlusius Lietuvos gyventojų paniką.

REKLAMA
REKLAMA

Šios savaitės numeryje publikuojama ir publikacijos apie tai, kodėl JAV saugojo Bosnijos serbų karo nusikaltėlius, apžvelgiami Kremliaus veiksmai bausti tuos, kurie neigia Raudonosios armijos lemiamą vaidmenį nugalint nacizmą Antrajame pasauliniame kare.

Šiuos ir kitus straipsnius, naujienas bei aktualijas perskaitysite naujausioje „Balsas.lt savaitėje“ paspaudę ant viršelio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų