REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Leo LT“ paskelbė, kad nuo pirmadienio iš savo pareigų traukiasi strateginių projektų vadovas Saulius Spėčius ir tyrimų bei plėtros vadovas Dalius Šulga. Vakar paaiškėjo, kad šiems buvusiems valdybos nariams buvo išmokėtos kompensacijos, nors jie ir vėl buvo įdarbinti „Leo LT“.

REKLAMA
REKLAMA

Anot pranešimo spaudai, abu darbuotojai patys įteikė prašymus dėl darbo sutarčių nutraukimo. „Tai Sauliaus Spėčiaus ir Daliaus Šulgos sprendimas ir aš jį vertinu teigiamai“, -  sako „Leo LT“ valdybos pirmininkas Gintautas Mažeika.

REKLAMA

Vakar energetikos ministras Arvydas Sekmokas paskelbė, kad tiek S. Spėčiui, tiek D. Šulgai buvo išmokėtos kompensacijos, kai jie paliko „Leo LT“ valdybą, tačiau vėliau vėl įsidarbino toje pačioje įmonėje. „Nenoriu durti pirštu į vieną ar kitą žmogų - gal ne jie patys sau išmokėjo. Bet sprendimai buvo padaryti ir juos atgal priėmė į bendrovę. Tai nepriimtina. Tai moraliniai dalykai. Tai teisingumo, o ne teisėtumo dalykai“, - sakė A.Sekmokas.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak „NDX energijos“ atstovo Igno Staškevičiaus, anksčiau laiko nutraukus sutartį, valdybos nariui turi būti išmokėta 6 mėnesių atlyginimo dydžio išeitinė kompensacija. Taigi išėję „Leo.lt“ valdybos nariai gavo daugiau nei ketvirtį milijono.

Kompensacijos negavo tik Ramūnas Bičiulaitis, likęs dirbti „Leo.lt“ valdyboje.

Apie tai – LNK žinių videoreportaže.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų