REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

AB bankas „Snoras“, siekdamas atnaujinti grynųjų pinigų išdavimo automatų tinklą pagal bendrojoje mokėjimo eurais erdvėje (SEPA) keliamus reikalavimus, šįmet į šio tinklo modernizaciją planuoja investuoti 7,5 mln. litų, rašoma banko pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo šių metų pradžios iki dabar „Snoras“ į bankomatų tinklo atnaujinimą jau investavo 3,5 mln. litų. Šiuo metu yra įdiegta nauja programinė įranga pusėje banko grynųjų pinigų išdavimo automatų, penktadalis seno modelio bankomatų yra pakeisti naujais. Taip pat pagal klientų poreikius pakoreguotas geografinis bankomatų išdėstymas.

REKLAMA

„Šių metų pradžioje pradėtą banko „Snoras“ grynųjų pinigų išdavimo automatų modernizavimą atliekame siekdami, kad bankomatų tinklas atitiktų tarptautinius bendrojoje mokėjimo eurais erdvėje keliamus standartus. Naujoji programinė ir techninė įranga, pritaikyta tarptautinio lusto kortelių aptarnavimui, dar geriau užtikrins visų mokėjimo kortelių saugumą. Be to, techninis ir programinis bankomatų atnaujinimas leidžia klientams sklandžiau atlikti pinigų išgryninimo operacijas“, - pranešime cituojamas „Snoro“ valdybos pirmininko pavaduotojas, Mažmeninio verslo tarnybos direktorius Žoržas Šarafanovičius.

REKLAMA
REKLAMA

Ž.Šarafanovičiaus teigimu, planuojama, kad per pirmąjį šių metų pusmetį bus iš esmės atnaujintas visas banko SNORAS grynųjų pinigų išdavimo tinklas, kurį sudaro 339 bankomatai. Modernizuojant bankomatus, bus pakeista visų šių pinigų išgryninimo automatų programinė ir techninė įranga.

Atliekant bankomatų atnaujinimą, tuo pat metu tobulinamas ir bankomatų tinklo geografinis paskirstymas. Bankomatai įrengiami ne tik banko padaliniuose, bet ir judriose, lengvai pasiekiamose Lietuvos miestų ir miestelių vietose, netoliese prekybos, poilsio ir pramogų zonų, oro uostuose, transporto stotyse, viešbučiuose ir pan.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dauguma (beveik 80 proc.) visų „Snoro“ grynųjų pinigų išdavimo automatų banko klientai gali naudotis visą parą, 7 dienas per savaitę.

AB banko SNORAS bankomatų tinklą sudaro 339 bankomatai, iš kurių 63 yra multivaliutiniai grynųjų pinigų išdavimo automatai, be litų taip pat išduodantys eurus arba JAV dolerius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų