REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį antradienį į klube „Gravity“ vykusį Vidžio, Mario Basanov ir Jazzu koncertą bei jų singlo pristatymą netilpo visi norintys.

REKLAMA
REKLAMA

Tą naktį prie klubo buvusi eilė ne iš tolo nepriminė finansinės krizės. Visa tai labiau priminė tuos laikus, kai to, ko iš tiesų norėjome, nebuvo ir tekdavo ilgas valandas laukti eilėse žirnelių ar bananų. Bet juk tie deficito laikai toli praeityje?

REKLAMA

„Krizė yra gerai“, - juodai juokauja kiekvieną savaitę 16-ai tūkstančių žmonių „Gravity“ naujienlaiškius siunčianti kandžioji Goda. - Jau penkis savaitgalius iš eilės „Gravity“ klubas visiškai sausakimšas. Atrodo, kad kuo labiau politikai gąsdina, tuo daugiau žmonės linksminasi. Norint tuo įsitikinti, užtenka savaitgalį naktį pasivaikščioti po Vilnių“, - sako ji.

Bet užteks skaičiuoti svetimus pinigus. Šios savaitės „Gravity“ herojus Vidis šį šeštadienį kviečia į dar vieną vakarėlį. Tą dieną šoksime kartu su „Disco Tūzų“ didžėjais. Sausio mėnesį pirmą kartą įvykusi tik disco muzikai skirta naktis buvo tokia gera, kad būtų negražu jos nepakartoti. Beje, visi, pateikę Godos laišką, už įėjimą mokės simbolinį „discotūzinį“ mokestį - tik 13 litų.

REKLAMA
REKLAMA

Šį kartą iš praėjusios „Disco Tūzų“ nakties liko ne tik Vidis, bet ir moterų meilės laiškus per pasirodymus gaunantis stilingasis Martin Virgin. Tiesa, antroje serijos dalyje neišgirsime lietuviškojo disco pionieriaus Saulty bei panko Kym Wild. Juos pakeis legendinio kolektyvo „Boogaloo“ didžėjus Tomas Boo ir kitas „Metal On Metal“ narys Manfredas. Tad jau šį šeštadienį klube „Gravity“ išskirtinai tik disco muzika nuo 22-os iki pat penkių ryto.



Martin Virgin


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų