REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasirodys Lietuvos merginų gerbėjas Kris Menace

Šį savaitgalį Lietuvoje du pasirodymus surengs kasdien vis garsiau aptarinėjamas Kris Menace.

Pastaruoju metu dėl remiksų į jį kreipiasi, rodos, visi nuo  Robbie Williams iki „Air“. Šį penktadienį jis pirmą kartą pasirodys renginyje „Atari Escape“ klube „Gravity”, o šeštadienį ir klube „Exit”. Kartu su svečiu sostinėje už pulto stos Ignas ir Aout6, o Kaune -  Recoco ir Breezo.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo house iki electro, nuo techno iki progressive. Nuo tai, kas visiškai nauja iki tai, kas laiko patikrinta. Kris Menace – neeilinis atlikėjas, praėjusį rudenį „Exit“ šokių aikštelei jau įrodęs visas savo tiesas. Universalus muzikos dinamitas, kuriam lemta išsprogdinti klubo lubas. Į Lietuvą vokietis atvyksta pristatyti savo debiutinio albumo „Idiosyncrasie“.

REKLAMA

Remikso prašė ne tik Robbie Williams

Nors Kris Menace šokių muzikos scenoje matomas ir girdimas vos trejus metus, vokietis šiandien tikrai turi kuo pasigirti. Per paskutinius metus jis remiksus darė kelioms dešimtims ryškiausių muzikos žvaigždžių: „LCD Soundsystem“, Tracey Thorn, Roisin Murphy, „Air“, Robbie Williams, Moby, „Underworld“, Martin Solveig, Felix Da Housecat ir kitiems.

Beje, kaip tik prieš pat pasirodymą Lietuvoje Kris Menace pranešė apie nuo pat pirmojo hito „Discopolis“, kuris pasirodė 2005-aisiais, laukto debiutinio albumo išleidimą. Net iš trijų diskų sudarytas „Idiosyncrasie“ parduotuves pasieks jau balandžio mėnesį. Juose šokių muzikos gerbėjai ras 26-ias paties Kriso kompozicijas bei 11-ą geriausių žvaigždėms sukurtų remiksų.



Į Lietuvą grįžta dėl merginų

REKLAMA
REKLAMA

Diskotekų legendos Pete Tong favorito Kris Menace garsiausias kūrinys “Discopolis” kūrinys pateko į per 100 įvairiausių rinkinių. Į savo kompiliacijas ir miksus įtraukė ne tik Pete Tong, bet ir Felix Da Housecat, Tom Middleton, G-Pal, Seamus Haji, Eddie Halliwell ir kiti. Šiandien kaip niekada populiarus vokietis gali didžiuotis iki pat gegužės pabaigos suplanuota grojimų dienotvarkė. Tarp Kris Menace pasirodymų ne tik Europoje, bet ir turai Japonijoje ir Kanadoje.

Trečią kartą į Kauno „Exit“ grįžtantis diskotekų galiūnas ir geidžiamas remiksuotojas net nebando slėpti, kad Lietuvoje jam patinka, nes čia labai gražios merginos. Tiesa, šį penktadienį įvyks pirmoji Kris Menace pažintis su Vilniaus klubo „Gravity“ lankytojomis. Galbūt jau po šio savaitgalio sužinosime, kurio miesto merginos jam patiko labiau?


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų