REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kelios dešimtys jaunųjų krepšininkų iš viso pasaulio praėjusį savaitgalį Vilniuje treniravosi ir varžėsi dėl teisės dalyvauti prestižinėse „Jordan Brand Classic“ (JBC) varžybose JAV. Tarp dešimties išrinktųjų, žaisiančių „Madison Square Garden“ arenoje, pateko ir du lietuviai – Tauras Jogėla ir Ignas Ramašauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Sekmadienio vakarą Šarūno Marčiulionio krepšinio akademijoje buvo paskelbta dešimt perspektyviausių šešiolikmečių krepšininkų, tarp kurių pateko ir lietuviai Tauras Jogėla bei Ignas Ramašauskas. Talentingiausiais jaunaisiais sportininkais taip pat paskelbti Ispanijos, Rusijos, Slovėnijos, Čekijos, Turkijos, Kazachstano ir Serbijos atstovai. Ši stovykla Lietuvoje rengiama jau antrus metus iš eilės.

REKLAMA

Balandžio mėnesį geriausieji JBC stovyklos dalyviai žais Niujorko „Madison Square Garden“ arenoje vyksiančiame „Jordan Brand Classic“ turnyre ir susirungs su perspektyviausiais jaunaisiais pasaulio krepšininkais bei mokysis iš pripažintų NBA žvaigždžių ir JAV krepšinio specialistų.

„NIKE padalinys „Jordan Brand“ visame pasaulyje ieško jaunųjų krepšinio talentų ir suteikia jiems galimybę parodyti tai, ką sugeba geriausio, - sakė NIKE rinkodaros vadovas Mykolas Ševčenka. – Vilniuje rengiama stovykla yra būtent ta kartą gyvenime pasitaikanti galimybė, kuria pasinaudojęs turi šansą žaisti žymiausioje pasaulyje krepšinio arenoje – „Madison Square Garden“.“

„Jordan Brand Classic“ – tai JAV aukštųjų mokyklų visų žvaigždžių krepšinio renginys, kurio metu tarpusavyje varžosi geriausi jaunieji krepšininkai. „Jordan Brand Classic“ turnyre yra dalyvavusios superžvaigždės LeBronas Jamesas, Chrisas Paulas, Carmelo Anthony‘is, Amar’e Stoudemire‘as,Kevinas Durantas ir daugybė kitų, kuriais iki šiol žavisi viso pasaulio krepšinio sirgaliai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų