REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Metraštininkams nuo šiol kovo 8-ąją teks įvardyti ne tik kaip Moters dieną. Kauno sporto halėje įvyko Lietuvos krepšinio istorijai svarbus įvykis – grandiozinis mūšis dėl „Žalgirio“.

REKLAMA
REKLAMA

Žinomi šalies muzikantai ir antrajai šalies religijai neabejingi žmonės dėl legendinės Lietuvos krepšinio komandos kovojo dainomis.

REKLAMA

Vakar Kauno sporto halę užtvindė „Žalgirio“ likimui neabejingi tautiečiai. Iki koncerto pradžios likus 10 minučių už bilietus į grandiozinį koncertą „Su Lietuva - už „Žalgirį!“ jau buvo surinkta beveik 80 tūkstančių litų. Visos surinktos lėšos bus skirtos Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandai.

Prie bardo Kosto Smorigino UAB „Respublikos leidiniai“ ir „Žalgirio“ krepšinio klubo iniciatyva organizuojamo paramos koncerto prisidėjo visas būrys žinomų šalies atlikėjų bei grupių. Savo dainomis paremti legendinį krepšinio klubą pasisiūlė kelios dešimtys atlikėjų.

REKLAMA
REKLAMA

Pilnutėlėje sporto halėje, trijų valandų trukmės koncerte „Su Lietuva - už Žalgirį!“, entuziastingai ir neatlygintinai dainavo scenos vilkai: Kostas Smoriginas, Olegas Ditkovskis, Ovidijus Vyšniauskas, Algirdas Kaušpėdas, Gytis Paškevičius, Egidijus Sipavičius, Romas Bubnelis, Neda, Aistė Pilvelytė, Alanas Chošnau, Virgis Stakėnas, Arina. Taip pat žinomi šalies atlikėjai: Vladas Kovaliovas, Monika Liubinaitė, Vytautas Grubliauskas (Kongas), Povilas Meškėla, Jeronimas Milius ir Nojus Bartaška, Justas, Gabrielė Malinauskaitė, Lina Joy, grupės „69 danguje“ bei „Yva“, „Rebelheart“, „Žas“, „16 Hz“, „Saulės vaikai“, „NEO“, Natalijos ir Deivydo Zvonkų duetas, „Demo“ šokių studija.

Paramos žalgiriečiams koncerto idėjos autorius bardas Kostas Smoriginas apgailestavo, kad visų grupių ir atlikėjų, norinčių palaikyti „Žalgirio“ paramos idėją, nepavyko sutalpinti į trijų valandų trukmės renginio programą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų