REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Olialia“ mergaitė Simona Freigofaitė jau pradėjo skintis kelią pripažinimo link. Grafikos dizainą studijuojančios merginos vienas darbas yra eksponuojamas muziejuje, kiti jos kūriniai kelia susižavėjimą savo originalumu ir dailiomis formomis.

REKLAMA
REKLAMA

Susižavėjome ir mes. Vilniaus dailės akademijos Kauno dailės fakulteto trečiakursė Simona džiaugsmingai sureagavo į savo pirmąjį laimėjimą – jos kurtas dekoratyvinis pastatomas šviestuvas (toršeras) buvo atrinktas ekspozicijai Lietuvos energetikos muziejuje. „Iš mūsų akademijos ekspozicijai muziejuje buvo atrinkti vos kelių studentų darbai, todėl aš labai didžiuojuosi, kad ir mano projektuotas šviestuvas pateko tarp geriausių“, - pasakojo „Olialia“ mergaitė.  

REKLAMA

Tačiau ant laurų ši gražuolė užmigti nesuskubo – ji mums pristatė ir savo suprojektuotą išskirtinio dizaino kėdę, taip pat suoliuką. „Kėdė turėtų būti iš plastiko, o sėdimoji dalis pakabinama ant raudonų virvelių. Daug kas ją norės išbandyti, nes kėdė šiek tiek siūbuos“, - savo kūrinį pristatė mergina.

Kitas S. Freigofaitės darbas – suoliukas. Kauno Laisvės alėjoje kaip tik rengiamasi atnaujinti šią jaukumo suteikiančią detalę ir nežinia, gal būtent šios „Olialia“ mergaitės suoliukus Jūs ir matysite išrikiuotus pagrindinėje Kauno alėjoje. Studijuojanti mergina kuria ne tik akademijoje – neseniai ji sulaukė pasiūlymo sukurti interjerą ir vienam biurui.

Ir nežinia, gal ateityje apie Simoną dar išgirsite kaip apie „Olialia“ interjero dizainerę...

Aušra Prasauskaitė


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų