REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Populiariausias pasaulyje žurnalas jaunoms moterims „Cosmopolitan“ atgaivinęs tradiciją trečius metus iš eilės surengė šauniausiųjų Lietuvos moterų rinkimus.

REKLAMA
REKLAMA

Kovo 5 d. Vilniaus kokteilių klube „L‘Amour“ įvyko šių rinkimų finalas – buvo įteikti apdovanojimai „Jauna Žavi Veikli 2008“, kuriuos pristatė kosmetikos kompanija AVON.

REKLAMA

Net 183 Lietuvos moterys buvo pasiūlytos į 11 „Jauna Žavi Veikli 2008“ nominacijų. Kandidates siūlė ir laimėtojas rinko ne speciali komisija ar žurnalo redakcija, o lietuvių „Cosmopolitan“ skaitytojos, kurios puikiai žino COSMO poziciją: JAUNA reiškia ne tik amžių, ŽAVI — ne tik išvaizdą, VEIKLI — ne tik šuolius karjeros laiptais.



Apdovanojimų “Jauna Žavi Veikli 2008” laimėtojos:

JŽV metų atradimas — Vaida Genytė.

JŽV metų dainininkė — Asmik Grigorian.

JŽV metų aktorė — Jurgita Jurkutė.

JŽV metų šokėja — Karina Krysko.

JŽV metų sportininkė — Gintarė Volungevičiūtė.

JŽV metų mados dizainerė — Indra Dovydėnaitė.

JŽV metų TV veidas — Živilė Vaškytė.  

JŽV metų rašytoja — Jurga Šeduikytė.

JŽV metų žurnalistė — Rūta Mikelkevičiūtė.

JŽV metų verslininkė — Renata Mikailionytė.

JAUNA ŽAVI VEIKLI 2008 — Jurgita Jurkutė.

„Jauna Žavi Veikli 2008“ rinkimų laureatės skelbiamos žurnalo „Cosmopolitan“ kovo numeryje, o kovo 5-osios vakarą joms apdovanojimų žvaigždutes įteikė ištikimiausios žurnalo skaitytojos.  

REKLAMA
REKLAMA

Publikos aplodismentai buvo skirti ir aktoriui Mariui Jampolskiui — jam atiteko titulas „Jaunas Žavus Veiklus 2008“. Metų COSMO vaikiną tradiciškai išrinko moteriškasis „Cosmopolitan“ redakcijos kolektyvas, apdovanojimų žvaigždutę Mariui įteikė žurnalo vyriausioji redaktorė Violeta Sorkinienė. 

Vakarėlio kulminacijoje Marius Jampolskis žaismingai paskelbė pagrindinio apdovanojimo — „Jauna Žavi Veikli 2008“ — laureatę Jurgitą Jurkutę. Ji tapo trečiąja Lietuvos garsenybe, kuri pateko ant “Cosmopolitan” viršelio: Jurgitos nuotrauka puošia kovo “Cosmopolitan” žurnalo numerį. Prieš ją tarptautinio žurnalo fotografams pozavo tik dainininkės Rūta Ščiogolevaitė ir Karina Krysko — 2006 ir 2007 metų pagrindinio apdovanojimo “Jauna Žavi Veikli” laureatės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

“Cosmopolitan” šventę klube „L‘Amour“ užbaigė „MTV Best Baltic Act“ apdovanojimą pelniusi electro-rock grupė „Happyendless“, koncertu per šį apdovanojimų teikimo vakarėlį pradėjusi savo pirmąjį pasirodymų turą L.T.OUR 2009 — bendrą projektą su „Cosmopolitan“ ir MTV.

Apdovanojimų “Jauna Žavi Veikli 2008” laimėtojai

Indra Dovydėnaitė

„Happyendless“

Marius Jampolskis su žmona

Jurgita Jurkutė ir Renata Mikailionytė

Rūta Mikelkevičiūtė

*****

Lietuvių „Cosmopolitan“ rinkimai „Jauna Žavi Veikli“ — tai kasmet JAV, Didžiojoje Britanijoje, Australijoje bei daugelyje kitų šalių rengiamų apdovanojimų “Fun Fearless Female of the Year” analogas. Jaunoms žavioms veiklioms moterims skirtas žurnalas „Cosmopolitan“ leidžiamas iš viso 32 kalbomis ir parduodamas daugiau nei 100 šalių. „Cosmopolitan“ lietuvių kalba leidžia bendrovė „Jungtiniai leidiniai“, žurnalo mėnesio tiražas šiuo metu yra 36 000 egz.  

Nuo 2007-ųjų rudens bendrovė „Jungtiniai leidiniai“ Lietuvoje kartu su mėnesiniu žurnalu „Cosmopolitan“ kas tris mėnesius leidžia specialiuosius „Cosmopolitan“ leidinius, kuriuos žurnalo prenumeratoriai gauna nemokamai. Kovo mėnesį prekybos vietose pasirodys pavasario ir vasaros grožio bei mados tendencijoms skirtas specialusis leidinys „Cosmopolitan Grožis ir stilius“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų