REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Grupė „Gyvai“ pristato dainos „Me Without You“, kurios lietuviška versija „Paukštis“ skambėjo praeitų metų „Eurovizijos“ atrankoje, vaizdo klipą.

REKLAMA
REKLAMA

Jį netradiciniu būdu – iš nuotraukų – kūrė profesionalų komanda. Penktadienį vaizdo klipas bus demonstruojamas „Gyvai“ koncerte, o nuo pirmadienio klipą pamatys „MTV“ žiūrovai. Koncertuose Kaune, Vilniuje ir Klaipėdoje taip pat bus pristatytas naujas grupės mini albumas „Sparnai“.

REKLAMA

Vaizdo klipo režisierius Mantas Verbiejus, prodiuseris Linas Stankevičius, fotografė Lina Fisheye, aktoriai Arnoldas Jalianiauskas, Jolanta Kriščiūnaitė ir kt. Klipo režisūrinis sumanymas – nuotraukomis pasakojama žmogaus gyvenimo istorija.

Režisierius M.Verbiejus pasakoja, kad kurti klipą pastūmėjo prasmingi dainos žodžiai. „Esu tikras, kad be Dievo žmogaus gyvenimas negali nuskambėti. Atsispyriau nuo siurrealizmo idėjų, todėl klipe vaizduojama ne realybė, bet sapnų ir tikrovės persipynimas. Svarbus dalykas klipe – ironija. Nors pasakojimo vingiai liūdni, dramatiški, žiūrovas šypsosis“, - sako režisierius M.Verbiejus. Jo teigimu, klipų Lietuvoje kuriama „tragiškai nedaug“, nes profesionaliam darbui trūksta pinigų. Kurdama dainos „Me Without You“ („Paukštis“) klipą, komanda dirbo iš entuziazmo.

REKLAMA
REKLAMA

„Filmavimo aikštelėje buvo labai įdomu ir linksma. Klipe pasirodome ne daug, tačiau filmavimasis užėmė nemažai laiko: makiažas, apranga, kelionė iki filmavimo vietos, pats filmavimas-fotografavimas“, - pasakoja grupės vokalistė Milda. – „Manau, klipas išėjo tikrai įspūdingas – spalvingas, vaizdus, daug minčių, daug veiksmo, įvairių efektų, metaforų, net fantastikos elementų. Aišku, jis įdomus ir dėl to, kad padarytas iš nuotraukų.“

Dainos „Me Without You“ („Pauktštis“) vaizdo klipą bus galima pamatyti trijuose koncertuose. Planuojami 3 mini albumo „Sparnai“ ir klipo pristatymo koncertai:

Kaune kovo 6 d., penktadienį, klube „Džem pub“ (Laisvės al. 59, 5 aukštas);

Vilniuje kovo 12 d., ketvirtadienį, klube „Havana social club“ (Šermukšnių g. 4a);

Klaipėdoje kovo 14 d., šeštadienį, klube „Roxy“ (Priestočio g. 9).  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų