REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šio savaitgalio LKL rungtynių prognozė

Šį savaitgalį Lietuvos krepšinio lygos (LKL) komandos sužais šešerias rungtynes. Savo gerbėjus vietos komandos pakvies stebėti dvikovas Šiauliuose, Kaune, Vilniuje, ir Klaipėdoje.

REKLAMA
REKLAMA

Penktadienis (03.06)

„Sakalai“„Žalgiris“

Nors karingieji vilniečiai nestokoja ambicijų įkąsti visiems varžovams, kurie atvyksta į jų aikštę, tačiau įkąsti Kauno „Žalgirio“ komandai ... tokį scenarijų sunku įsivaizduoti.

REKLAMA

LKL čempionato lyderis į Vilnių atvažiuos tik pergalės, kuriai kauniečiai turi daugiau nei pakankamai argumentų. Jei „Sakalų“ komanda sugebės garbingai priešintis žalgiriečiams bent du pirmuosius kėlinukus, tai jau bus įdomu. Jei intrigą šeimininkai išlaikys dar ilgiau – žiūrovai tikrai nenusivils atėję į šias rungtynes. Na, o jeigu žalgiriečiai nuo pat pradžių diktuos savo sąlygas varžovams – visi susirinkę galės tiesiog mėgautis gražiu krepšiniu. Bet kokiu atveju – nuobodu tikrai nebus.

REKLAMA
REKLAMA

lkl.lt prognozė: „Sakalai“ – „Žalgiris“ 1 proc. prieš 99 proc.

„Neptūnas“ – „Lietuvos rytas“

Pastaruoju metu Klaidėdos laivas buksuoja (du pralaimėjimai iš eilės SEB BBL turnyre). Vargu, ar uostamiesčio krepšininkams pavyks pristabdyti ir įsibėgėjusius „Lietuvos ryto“ krepšininkus, kurie šią savaitę jau užsitikrino bilietus į Europos taurės finalinio aštuoneto varžybas.

Svečiai į Klaipėdą atvyks pakilios nuotaikos ir tik jų atsipalaidavimas gali suteikti šansų šeimininkams, tačiau neseniai SEB BBL rungtynėse gavę gerą pamoką iš „Šiaulių“ komandos vilniečiai šio sezono staigmenų limitą, matyt, jau išnaudojo ir išmoko vertinti kiekvieną priešininką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

lkl.lt prognozė: „Neptūnas“ – „Lietuvos rytas“ 1 proc. Prieš 99 proc.

Šeštadienis (03.07)

„Aisčiai“ – „Neptūnas“

Tinkamas laikas ir tinkama vieta. Kauno komanda gali „pasigauti“ žaidimo ritmo neatgaunančius klaipėdiečius ir pakovoti su jais dėl pergalės. Pirmajame šių komandų tarpusavio susitikime kova vyko taip pat atkakliai. Tuomet aikštėje šeimininkavę klaipėdiečiai iškovojo sunkią pergalę (79:73). Šįkart uostamiesčio ekipa atvyks svečio statusu, todėl kovoti dėl pergalės bus dar sunkiau, todėl „Neptūno“ žaidėjai į Kauną geriau tegul atvyksta gerai paruošę namų darbus.

REKLAMA

lkl.lt prognozė: „Aisčiai“ – „Neptūnas“ 45 proc. Prieš 55 proc.

„Šiauliai“„Alytus“

Antrosios šiauliečių rungtynės šią savaitę ir antras pakankamai parankus varžovas. Šeimininkai yra aiškūs poros favoritai, turėsiantys tiek didesnį ginklų arsenalą, tiek savų žiūrovų palaikymą.

Dar iki galo neužsitikrinę trečiosios vietos LKL turnyrinėje lentelėje „Šiauliai“ taškų barstyti nebus nusiteikę, todėl svečius priims su visa „derama pagarba“.

lkl.lt prognozė: „Šiauliai“ – „Alytus“ 90 proc. Prieš 10 proc.

„Lietuvos rytas“ – „Sūduva“

Jokio galvos skausmo Vilniaus komandos treneriui Rimui Kurtinačiui šis mačas nežada. Rungtynės su LKL autsaideriu veikiausiai bus tik dar viena gera treniruotė „Lietuvos ryto“ krepšininkams prieš artėjančius rimtesnius mačus.

REKLAMA

lkl.lt prognozė: „Lietuvos rytas“ – „Sūduva“ 99 proc. prieš 1 proc.

„Kaunas Triobet“ – „Žalgiris“

Kauno miesto derbyje LKL čempionas yra aiškus favoritas. Vis dėlto žalgiriečiai į aikštę turės išbėgti susikaupusiais veidais, nes LKL debiutantai tik ir lauks nors menkiausio jų kluptelėjimo ar menkiausio atsipalaidavimo. Trečiadienį atsirevanšavę „Sakalams“ šeimininkai mače su „Žalgirio“ krepšininkais, matyt, irgi norės daugiau intrigos, negu iš jų tikimąsi.

lkl.lt prognozė: „Kaunas Triobet“ – „Žalgiris“ 1 proc. prieš 99 proc.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų