REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien Vilniaus Vito Gerulaičio teniso akademijoje buvo ištraukti „Deviso taurės“ Europos-Afrikos zonos II-osios grupės dvikovos tarp Lietuvos ir Gruzijos rinktinių burtai, suskirstę žaidėjus į poras.

REKLAMA
REKLAMA

Burtai lėmė, kad penktadienį 12 val. pirmieji į kovą stos 18-metis Ričardas Berankis (ATP 462) ir 20-metis Georgijus Khrikadze, o 14 val. raketes surems 24-erių Gvidas Sabeckis (ATP 582) ir Lado Chikhladze (ATP 1012).

REKLAMA

Šeštadienį 14 valandą įvyks dvejetų mačas, kuriame jėgas išmėgins Danelio Lencino-Ribeso ir G. Sabeckio pora prieš L. Chikhladzes ir G. Khrikadzes duetą.

Sekmadienį 12 valandą R. Berankis susigrums su L. Chikhladze, o paskutinėje turnyro akistatoje susitiks G. Sabeckis  ir G. Khrikadze.

Pergalę bet kuriai komandai garantuos bent trys laimėti mačai.

Lietuvos komanda atsarginiu žaidėju pasirinko 16-metį Dovydą Šakinį, tuo tarpu gruzinai ant atsarginių žaidėjų suolelio kiek netikėtai nusprendė palikti 27-erių metų amžiaus Iraklį Labadzę (ATP 523) ir 21-ų metų Nodarą Itonishvilį.

REKLAMA
REKLAMA

Deviso taurės turnyro Europos/Afrikos zonos II grupėje Lietuvos tenisininkai žais po devynerių metų pertraukos. Ankstesni bandymai išsaugoti vietą II grupėje 1995, 1997 ir 2000 metais buvo nesėkmingi.

Priminsime, kad jei lietuviai įveiktų gruzinus, antrajame rate liepos 10-12 dienomis jie išvykoje susitiktų su Slovėnijos ir Egipto mačo nugalėtojais, o nesėkmės atveju dėl išlikimo II grupėje namuose susigrumtų su Slovėnijos ir Egipto poros pralaimėtojais.

Įėjimas į V. Gerulaičio akademijoje Vilniuje, Ąžuolyno g. 7, vyksiančias varžybas – nemokamas. Bus apie 1000 sėdimų vietų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų