REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakar buvo sužaisti likę septyni Anglijos „Premier“ lygos 28-ojo turo susitikimai. Dar vieną pergalę iškovojo čempionų titulą ginantis pirmenybių lyderis „Manchester United“ klubas, tačiau jo vartininkui Edwinui Van der Sarui nepavyko pratęsti 14-os „sausų“ rungtynių serijos.

REKLAMA
REKLAMA

Sero Alexo Fergusono auklėtiniams mačas išvykoje su „Newcatsle United“ vienuolike prasidėjo labai nesėkmingai – jau 9 minutę pasinaudojęs grubia E. Van der Saro klaida įvartį pelnė ir įspūdingą olando 1310„sausų“ minučių seriją nutraukė Peteris Lovenkrandsas.

REKLAMA

Vis dėlto svečiai po tokio šalto dušo nepalūžo ir jau 20 minutę po puikaus Wayne'o Ronney smūgio atstatė pusiausvyrą – 1:1, o vėliau išplėšė ir pergalę, kai 56 minutę po vaikiškos „Newcastle United“ gynėjų klaidos pasižymėjo Dimitaras Berbatovas2:1.

Papildę savo kraitį dar trimis taškais „Manchester United“ futbolininkai nuo artimiausių persekiotojų – „Chelsea“ ir „Liverpool“ – atitolo jau 7 taškais ir dar yra sužaidę vienu maču mažiau.

REKLAMA
REKLAMA

Kitose rungtynėse dėl vietos priziniame trejete kovojanti „Aston Villa“ ekipa svečiuose 0:2 (0:1) nusileido „Manchester City“ komandai, kuriose gretose įvarčius įmušė Elano ir S. W. Phillipsas.

Visų trečiadienio rungtynių rezultatai:

„Manchester City“ – „Aston Villa“ 2:0 (1:0)

„Newcastle United“ – „Manchester United“ 1:2 (1:1)

„Stoke City“„Bolton Wanderers“ 2:0 (1:0)

„Wigan Athletic“„West Ham United“ 0:1 (0:1)

„Blackburn Rovers“„Everton“ 0:0 (0:0)

„Fulham“„Hull City“ 0:1 (0:0)

„Tottenham Hotspur“„Middlesbrough“ 4:0 (3:0)



Anglijos „Premier“ lygos turnyrinė lentelė po 28-ių turų:


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų