REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po to, kai į skandalingą įvykį įsivėlusi Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Daiva Paulauskienė paprašė ją atleisti iš pareigų, pasigirdo kalbų, jog toks postas iš viso nereikalingas.

REKLAMA
REKLAMA

D. Paulauskienė atleisti ją iš užimamų pareigų paprašė   pirmadienį. Įtariama, kad ji šeštadienį Palangoje neblaivi vairavo automobilį bei sukėlė eismo įvykį - atsitrenkė į pramonininko Bronislovo Lubio namo tvorą. Pranešta, kad vėliau ji bandė išvengti atsakomybės duodama policininkams kyšį.

REKLAMA

Ar valdininkės prašymas bus patenkintas, paaiškės artimiausiame miesto Tarybos posėdyje, tačiau, nepatvirtintais duomenimis, laisvo posto ateitis aptarta ir užvakar vykusiame Klaipėdos valdančiųjų susirinkime. Po jo pasigirdo kalbos, kad savivaldybė išsiverstų ir be šių pareigybių ir sutaupytų 80 tūkst. litų per metus.

Uostamiesčio meras Rimantas Taraškevičius, paklaustas ar tai tiesa, iš pradžių ėmė juoktis.

„Net nežinau iš kur atsirado tokia informacija, bet galiu pasakyti, kad tai yra gandai ir aš net nesiruošiu jų komentuoti. Visi gali galvoti ką nori, tačiau aš siūlyčiau palaukti kuo baigsis visa ši istorija, o po to sėsti visiems ir galvoti, kaip elgtis toliau“, - kalbėjo R. Taraškevičius.

REKLAMA
REKLAMA

D. Paulauskienę į administracijos direktorės pareigas prieš dvejus metus delegavo Darbo partija, po 2007-ųjų savivaldybių tarybų rinkimų dalyvavusi formuojant valdančiąją Klaipėdos koaliciją.

„Pagal koalicinį susitarimą šis postas priklauso mums, tikrai negirdėjau, kad jis gali būti naikinimas, todėl negaliu tokių teiginių komentuoti“, - vakar dienraščiui sakė Darbo partijos Klaipėdos miesto skyriaus pirmininkas Antanas Bosas.

Valdas Pryšmantas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų