REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dainininkas Andrius Mamontovas atskleidžia, kodėl į upę išmetė „Radiocentro“ statulėlę.

REKLAMA
REKLAMA

„Kalbant su šypsena, radau vienintelį būdą tai statulėlei suteikti bent kažkokią vertę. Jei dabar tą apdovanojimą kas nors ištrauktų iš po Valakampių tilto, jį jau būtų galima nešti į muziejų su ilgiausiu aprašymu. Arba parduoti aukcione ir lėšas skirti labdarai. Jei statulėlę būčiau tiesiog parsinešęs į namus, kaskart į ją pažvelgęs prisiminčiau, kad tai buvo tik būdas tavimi pasinaudoti reklamos tikslais, - „Radiocentro“ statulėlės išmetimo į upę priežastį atskleidė A.Mamontovas. - „Radiocentrui“ pagaliau reikia baigti skirstyti muziką į „formatą“ ir „neformatą“ - „gerą“ ir „blogą“. Jie visus metus grojo vienokią muziką, o metų pabaigoje į rengiamus apdovanojimus pasikvietė visai kitus atlikėjus. Tai "Radiocentro“ praktikoje pasitaiko nebe pirmą kartą. Tuomet pradedi galvoti, ar jiems ne gėda? Dėl radijo stoties reitingų jie groja vienokią muziką, o vaikydamiesi aukštesnių apdovanojimų reitingų kviečia visai kitus atilikėjus.“

REKLAMA

Taip, pasak A.Mamontovo, „Radiocentras“ parodė didžiulę nepagarbą tiems atlikėjams, kurių muziką groja, bet pačių nekviečia į apdovanojimus, ir tiems, kuriuos pakviečia į apdovanojimus, tačiau jų muzikos negroja. Keistai turėjo pasijusti ir apgauti šios stoties klausytojai.

„Aš apskritai nesupratau, kodėl „Radiocentras“ mane apdovanojo? Jei nė nė vienos mano dainos nėra grojamiausių „Radiocentro“ dainų šimtuke, logiškai mąstant, aš net negalėjau pretenduoti į Geriausio metų atlikėjo statulėlę“, - svarstė A.Mamontovas.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau dainininkui apmaudu ne dėl to, kad jo muzika „Radiocentrui“ nėra priimtina. Jam skaudu dėl to, kad ši radijo stotis tiesiog pasinaudojo žinomų atlikėjų vardais, kad į apdovanojimų ceremoniją parduotų kuo daugiau bilietų.

Paklaustas, ar toje ceremonijoje pats iš tiesų nepasirodė dėl ligos, Lietuvos muzikos asas nusišypsojo: „Tuomet buvau ką tik grįžęs iš kelionės, tikrai buvau užkimęs. Bet labai džiaugiuosi, jog turėjau priežastį ten neatvykti.“



Edita MAŽELYTĖ

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų