REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Uostamiesčio šokėjai stoja į kovą su visuotine depresija ir skelbia savo atsaką sunkmečiui – visuomeninę akciją „Šokanti Klaipėda“.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo kovo 4-osios visi miestelėnai kviečiami nemokamai lankyti šokių pamokas naktiniame klube „El Calor“ ir akcijoje dalyvaujančiose šokių studijose bei klubuose.

REKLAMA

Nors ne kiekvienas iš mūsų drąsiai jaučiasi šokių aikštelėje, niekuomet nevėlu pamiršti savo kompleksus ir mokytis romantiškojo valso, aistringojo tango arba nuotaikingosios salsos žingsnelių.  

Šokius sukūrė ne tarptautiniai ekspertai ar mokslininkai teoretikai, o tokie pat žmonės, kaip ir kiekvienas iš mūsų. Vadinasi, grakštūs judesiai, širdį glostantis bendravimo etiketas ir smagus laisvalaikis prieinamas visiems, nepaisant amžiaus, lyties ar profesijos.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo šiol mėginimai išmokti šokti nepatuštins jūsų kišenės. Anot akcijos koordinatoriaus, šokėjo, populiariaus naktinio klubo „El Calor“ direktoriaus Lino Lapėno, šiuo visiems sudėtingu laikotarpiu, kai žmonių pajamos geriausiu atveju senka, o blogiausiu – dingsta neribotam laikui, svarbu padėti vieni kitiems.  

„Kiekvienas iš mūsų sugeba ką nors tokio, ko galėtų pamokyti kitą ir šitaip suteikti artimam malonumo, o gal ir naudos, – sakė akcijos sumanytojas. – Mes, šokėjai, galime išmokyti laisvalaikio kultūros, nuotaikingų pramogų bei meno, kuris pravers bet kuriuo gyvenimo etapu.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šokis – tai bendravimo būtinybė. Šokame bet kuriuo metų laiku; šokame per pokylius, karnavalus, vestuves ir gimtadienius; šokame kavinėse, klubuose, restoranuose, šokių salėse. Šokis –paprasčiausias receptas puoselėti puikią nuotaiką ir gerą sveikatą.

Tad nuo kovo 4-osios iki gegužės 1-osios, kiekvieną trečiadienį, nuo 21:00val. visi norintieji kviečiami į šokių pamokas, kurios nekainuos nieko, išskyrus šiek tiek azarto perprasti choreografijos pagrindus.

Per du mėnesius planuojama klaipėdiečiams padovanoti iš viso 9 šokių pamokas po 1,5 val. naktiniame klube „El Calor“ bei 16 pamokų šokių studijose „Svajonė“, „Merengo“, „Šokių stilius“, „Indance“, „Kitonija“, „Step-by-step“, „Gracija“, „Artišokas“, „Svivelis“, . Kiekvienoje iš jų rengiama po dvi nemokamas pamokas.

Visą šią akciją planuojama vainikuoti hobby ir solo kategorijos šokių konkursu, į kurį planuoja suplūsti šokėjų poros net iš visos Lietuvos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų