REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nauja valdančioji Vilniaus miesto dauguma trečiadienį vėl planuoja svarstyti klausimą dėl savivaldybės administracijos direktoriaus socialdemokrato Gintauto Palucko atleidimo iš pareigų.

REKLAMA
REKLAMA

Šis klausimas įtrauktas į tarybos posėdžio darbotvarkę.

Pagal Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų, Liberalų ir centro sąjungos, Liberalų sąjūdžio, Socialdemokratų partijos ir Nepriklausomos frakcijos susitarimą administracijos direktoriaus postas liko socdemams, tačiau G.Paluckas gali būti atleistas dėl nesutarimų su savo partijos Vilniaus skyriaus vadovu Romu Adomavičiumi.

REKLAMA

R.Adomavičius antradienį BNS teigė, kad socialdemokratai dar nėra apsisprendę, ar balsuos už dabartinio savivaldybės administracijos vadovo atleidimą.

„Kadangi šis klausimas - socialdemokratų prerogatyva, jie ir madas diktuoja“, - BNS tvirtino sostinės vicemeras liberalcentristas Gintautas Babravičius.

Atleisti savivaldybės administracijos direktorių ketinta jau vasario 19 d., bet tuomet taryba nusprendė šio klausimo neįtraukti į posėdžio darbotvarkę.

REKLAMA
REKLAMA

Nauja penkių frakcijų koalicija susideda iš TS-LKD, Liberalų ir centro sąjungos, Liberalų sąjūdžio, Nepriklausomos bei Socialdemokratų frakcijų. Ši nauja koalicija turi 31 mandatą savivaldybės taryboje iš 51.

Opozicija - „tvarkiečiai“, Lietuvos lenkų rinkimų akcija ir „Fronto“ frakcija - iš viso turi 20 narių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų