REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus miesto savivaldybėje vykusioje spaudos valandoje meras Vilius Navickas, pavaduotojai Gintautas Babravičius, Stanislovas Šriūbėnas, Romas Adomavičius, naujasis VšĮ „Vilniaus – Europos kultūros sostinės“ direktorius Rolandas Kvietkauskas pristatė naujoves VEKS veikloje, Savivaldybės įmonių taupymo planus ir kitus aktualius miesto klausimus, rašoma Savivaldybės pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak R. Kvietkausko, Vilniaus – Europos kultūros sostinės veiklą bus bandoma daryti efektyvesnę: ieškoma privačių rėmėjų, mažinamos administravimo išlaidos, atsisakoma dalies darbuotojų paslaugų.

REKLAMA

Mero pavaduotojas G. Babravičius patikino, kad dainininko A. Mamontovo inicijuota gatvės muzikos diena būtinai įvyks. „30 tūkst. Lt nėra dideli pinigai, palyginti su kitomis VEKS programomis. Asmeniškai A.Mamontovui pažadėjau, kad pinigų rasime. Lėšų ieškosime ir kitoms programoms“, – pranešime cituojamas G. Babravičius.

Mero V. Navicko teigimu, Savivaldybės įmonės jau teikia savo pasiūlymus dėl veiklos optimizavimo. Numatoma, kad autobusų ir troleibusų parkai, sumažinę valdymo išlaidas, galbūt atsisakę kai kurių maršrutų, sutaupytų apie 12 mln. litų. Savivaldybės įmonės „Grinda“, „Vilniaus kapitalinė statyba“ savo išlaidas turėtų sumažinti atitinkamai 2 ir 1 mln. litų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų