REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovo 8-ąją 18 val. Kauno sporto halėje bardo Kosto Smorigino, UAB „Respublikos“ leidiniai“ bei „Žalgirio“ krepšinio klubo iniciatyva organizuojamas paramos koncertas „Su Lietuva - už Žalgirį!“ scenos žvaigždžių sutiktas su dideliu entuziazmu.

REKLAMA
REKLAMA

Jau penktadienį norą dalyvauti projekte pareiškė 20 žinomų šalies atlikėjų ir grupių. O tai dar ne pabaiga! „Vos tik „Respublika“ paskelbė apie koncerto idėją - vos atlaikėme atlikėjų ir jų prodiuserių skambučius. Visi norėjo prisidėti prie akcijos“, - džiaugėsi koncerto organizatoriai.

REKLAMA

Tarp norinčiųjų dalyvauti koncerte ir tokiu būdu paremti „Žalgirio“ krepšinio klubą, - Virgis Stakėnas, Neda, Alanas Chošnau, Romas Bubnelis, „Demo“ šokių studija, Ovidijus Vyšniauskas, Gytis Paškevičius, Algirdas Kaušpėdas, Egidijus Sipavičius, Česlovas Gabalis. Savo darbo grafikus derinti bando ir kiti Lietuvos scenos asai.

Kauno miesto savivaldybė ir miesto meras Andrius Kupčinskas pažadėjo sporto halės nuomos išlaidas padengti iš savivaldybės biudžeto. Toks žingsnis buvo žengtas „Žalgirio“ krepšinio klubui ir renginio organizatoriams paprašius panaikinti nuomos mokestį.

REKLAMA
REKLAMA

Bilietai į koncertą parduodami BILIETAI.LT kasose ir internete - www.bilietai.lt. Jau beveik nebeliko pigiausių, vos 50 litų kainavusių, bilietų. Todėl organizatoriai ragina nelaukti paskutinės minutės. Visi už bilietus gauti pinigai iš karto pateks į „Žalgirio“ sąskaitą.

Renginio partneriais jau tapo: renginių organizatoriai „Šou imperija“, TV3, frype.lt, dienraščiai „Vakaro žinios“, „Kauno diena“, „Šiaulių kraštas“, „Vakarų ekspresas“, naujienų agentūra ELTA, radijo stotis „Tau“, „Ekskomisarų biuras“, muzikos agentūra „Combo“, Kauno miesto savivaldybė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Neda Malūnavičiūtė, dainininkė:

„Nelabai daug suprantu sporte. Į šį paramos koncertą žiūriu savaip: kai ištinka tokia bėda, tikrai nesunku solidarizuotis, prisidėti prie kolegų ir padėti.

Jei mano jėgoms, net moraliai tai nebūtų įmanoma - tada kitas dalykas. Tačiau dabar man tikrai nesunku prisidėti prie tų, kurie kažką daro. Visada pagalvoju: o jeigu man kada nors reikės pagalbos? Dabar sakysi - neapsimoka nemokamai koncertuoti, paskui ta lazda gali atsisukti ir į tave.

Mes vis tiek turime kiek įmanoma padėti vieni kitiems. Jei aš galiu pagelbėti savo dainavimu, muzikavimu - tai super! Pinigų pati neturiu, bet jeigu ta kitokia mano pagalba kam nors pravers - kodėl gi ne?“

REKLAMA

Česlovas Gabalis, dainininkas:

„Aišku, iškart sutikau dalyvauti tokioje paramos akcijoje. Juk „Žalgiris“ tais laikais vienijo mus, tai kodėl dabar mums nesusivienyti dėl jo?

Turime padėti, jeigu Vyriausybė nepadeda, nors deklaruoja garsiai, kad sportininkai - ambasadoriai. Pasaulis, kultūra... Daug šnekama, o mes viską remiame patys.

Nemažai „Žalgirio“ vyrų pažįstu. Ir Sabonį, ir kitus, gal tik dabartinius, jaunuosius žaidėjus - mažiau. Bet man vis tiek imponuoja „Žalgiris“. Jie tikrai atiduoda visas jėgas ir nesvarbu - laimi ar pralaimi. Mes turime dvi komandas, kurias tikrai galėtume paremti. Kadangi pats esu krepšinio fanas, man tai svarbu. Kovo 8-ąją turėsiu dainuoti ir Klaipėdoje, bet grįždamas užsuksiu į Kauno sporto halę.“

REKLAMA

Romas Bubnelis, dainuojantis verslininkas:

„Galiu pasakyti, tokių paramos, gerumo akcijų Lietuvoje dar ir per mažai. Ne tik žymioms komandoms reikia paramos, bet ir paprastiems žmonėms, ligoniams. To niekada nebus per daug.

„Žalgiris“ man labai arti širdies. Tai visa mano jaunystė ir, žinoma, dabartinės dienos. Lauki savaitės, kada pamatysi šios komandos varžybas. Lauki tos dienos kaip šventės.

Jei „Žalgirio“ vieną dieną nebeliktų? Niekaip neįsivaizduoju tokios dienos. Matyt, tokiu atveju pusė Lietuvos prasigertų iš sielvarto ir nežinojimo, ką veikti.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų