REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipa Europos taurės turnyro rungtynėse savų žiūrovų akivaizdoje bandys palaužti Šarlerua „Spirou Basket“ klubą ir užsitikrinti kelialapį į finalo aštuoneto varžybas.

REKLAMA
REKLAMA

Vilniaus komandos puolėjas Milko Bjelica įsitikinęs, kad „Lietuvos rytas“ turi neblogus šansus užsitikrinti kelialapį į Turiną. „Manau, kad kiekvienas žaidėjas šiame mače turi atiduoti visas jėgas ir kartu su fanų pagalba mes turime gerus šansus nugalėti“, - teigė šį sezoną Europos taurės turnyre vidutiniškai 10,1 taško pelnantis ir 5,6 kamuolio atkovojantis serbas.

REKLAMA

Paklaustas, ar vyriausiasis treneris Rimas Kurtinaitis nesistengė savo žaidėjų papildomai motyvuoti, krepšininkas pasakojo apie rimtą „Lietuvos ryto“ darbą treniruotėse.

„Pirmiausiai treneris stengėsi mus motyvuoti treniruočių metu, kadangi viena iš krepšinio taisyklių būtent ir yra, kad jeigu sunkiai dirbsi treniruotėse, gerai seksis ir rungtynėse, - dėstė M.Bjelica. - Pastarosiomis dienomis mes sunkiai dirbome, todėl, manau, esame pasiruošę šiandienos mačui“.

REKLAMA
REKLAMA

„Nemanau, kad paskutinis pralaimėjimas „Šiauliams“ turės įtakos rungtynėms su „Spirou Basket“ klubu. Galbūt mums tai padės, būsime atsargesni“, - BBL lygoje pralaimėtą susitikimą prisiminė aukštaūgis.

M.Bjelica atviravo, jog nesureikšmina savo prasto pasirodymo paskutinėse rungtynėse su Kvakenbriuko „Artland Dragons“ ekipa ir tikisi, kad šiose seksis kur kas geriau. „Dvikovoje atiduosiu visą save ir tikiuosi teigiamo rezultato. Manau, kad po gerų rungtynių visi bus įvertinti“, - pasakojo puolėjas. - Padarysime viską, ką galime ir tikiuosi, kad iškovosime kelialapį į Turiną“.

„Lietuvos ryto“ ir „Spirou Basket“ komandų rungtynių pradžia - 19:30 val.

Erildas Budraitis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų