REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Premjeras Andrius Kubilius ir energetikos ministras Arvydas Sekmokas pirmadienį, iš karto po Konstitucinio Teismo (KT) sprendimo „Leo LT“ byloje susitiks aptarti susidariusios padėties.

REKLAMA
REKLAMA

Po susitikimo, kuris įvyks 17 val. Vyriausybėje, planuojamas trumpas brifingas, kuriame A.Kubilius arba A.Sekmokas išsakys pirminę nuomonę apie teismo priimtą nutarimą, BNS pranešė premjero atstovas spaudai Ridas Jasiulionis.

REKLAMA

Pasak jo, išsamesnė Vyriausybės pozicija gali būti suformuluota maždaug po savaitės.

KT pirmadienį 16 valandą paskelbs, ar nacionalinio investuotojo bendrovė įsteigta teisėtai.

KT „Leo LT“ bylą nagrinėjo, ar Konstituciją atitinka Seimo priimtas Atominės elektrinės įstatymas, leidęs įsteigti „Leo LT“ ir reglamentavęs jos veiklą.

A.Sekmokas BNS yra sakęs, kad sprendimai dėl „Leo LT“ vadovybės keitimo ir jos akcininkų susirinkimo sušaukimo bus priimti po Konstitucinio Teismo nutarimo.

„Manau, kad akcininkų susirinkimo data bus nustatyta po Konstitucinio Teismo sprendimo kitą savaitę. Manau, kad tie sprendimai gali reikalauti tam tikrų veiksmų. Kokie jie bus - ar jie bus vienareikšmiai, ar kitokie, nesiimu prognozuoti. Bet mes turėsime juos vykdyti“, - interviu BNS praėjusią savaitę sakė energetikos ministras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų