REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tuo metu, kai vieni skiriasi praėjus vos penkiems mėnesiams po santuokos priesaikos prieš Dievą, kiti nusprendžia susituokti bažnyčioje po 15 bendro gyvenimo metų.

REKLAMA
REKLAMA

Šį šeštadienį, vasario 28 dieną, Vilniaus Šv. apaštalų Petro ir Povilo bažnyčioje amžiną meilę prieš Dievą prisieks televizijos laidų vedėja Edita Mildažytė ir jos vyras verslininkas Gintautas Vyšniauskas.

REKLAMA

Pirmadienį apie sprendimą po 15 metų susituokti bažnyčioje laidai  „Nuo...iki“ papasakos pati Edita Mildažytė. Laidoje taip pat bus parodyti vaizdai iš iškilmingos santuokos ceremonijos.

„Tuomet, prieš penkiolika metų, kai E. Mildažytė ir G. Vyšniauskas sudarė civilinę santuoką, spaudoje netrūko rašinių apie tai, kaip TV žvaigždė susuko galvą turtingam verslininkui ir išardė jo šeimą. Mūsų laidoje Edita prisipažins, kad tuomet jų santuoka su Gintautu tikrai daug ką įskaudino. Todėl sprendimas susituokti bažnyčioje – įrodymas, kad judviejų santuoka nebuvo klaida, - pasakoja „Nuo...iki...“ vedėja Rūta Mikelkevičiūtė. – Maža to, Edita tvirtina, kad viskas buvo atvirkščiai – tai verslininkas taip įsimylėjo TV laidų vedėją, kad išsiskyrė pats ir išardė jos šeimą“.

Neseniai E. Mildažytės ankstesnė bažnytinė santuoka buvo anuliuota, ir netikėtai vyras jai pasipiršo.

„O kaip jūs pasielgtumėt, jei jūsų vyras po 15 laimingų gyvenimo metų paprašytų už jūsų ištekėti?“, - juokėsi E. Mildažytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų