REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klube „New York“ – juokas iki nukritimo

Kovo 2-ąją, pirmadienį, muzikinis klubas „New York“ garsiai juoksis.

Startuoja naujas projektas „Nacionalinė Comedy lyga“, kuriame geriausios komediantų komandos titulą kuo didesniu publikos juoku bandys iškovoti trys humoristų-mėgėjų grupės. Pralaimėtojus teis ir nugalėtoją rinks žinomi šalies pramogų pasaulio atstovai.  

REKLAMA
REKLAMA

„Šis renginys – tai jaunų, išradingų ir charizmatiškų žmonių kūrybinės varžybos – apie projektą entuziastingai pasakojo jo vadovas Donaldas Duškinas. – Susirinkusi publika ant scenos išvys labai daug: nuo nuoširdaus ir širdžiai mielo humoro iki subtilaus cinizmo, ironijos, o gal ir gašlumo. Tuos, kurių nepralinksmins dalyviai, savo komentarais garantuotai prajuokins autoritetinga komisija.“  

REKLAMA

Pastarojoje – trys žinomi pramogų pasaulio atstovai: visada plačiai besišypsantis  ir pats kandžiai pajuokauti nevengiantis televizijos laidų vedėjas Džiugas Siaurusaitis, ženkliai prie Roko Žilinsko žinomumo prisidėjęs Justinas Jankevičius iš „Humoro klubo“ ir aktorė Larisa Kalpokaitė, kuriai atiteko garbingas komisijos pirmininkės vaidmuo. Teisėjai bus griežti, reiklūs ir įnoringi, todėl besivaržančioms komandoms kartais gali būti ir nejuokinga, tačiau publikai nuo to bus tik linksmiau.   

REKLAMA
REKLAMA

„Vakaro metu aš ne tik stebėsiu ir vertinsiu komandų pasirodymus, bet ir akcentuosiu šalyje šiuo metu labai aktualią temą – narkotikų prevenciją. Daugelis žino, jog šie du žodžiai turi ir kitą, taip pat iš dviejų žodžių susidedantį sinonimą – tai „Gintaras Einikis“. Kad ir kurį terminą vartotume, ši problema yra labai svarbi, todėl negaliu apie ją nekalbėti“, – pasakojo vienas iš komisijos narių Justinas Jankevičius.   

Linksmus ir kandžius žinomų šalies žmonių komentarus turės atkentėti trys komandos: „Nereliginė organizacija PELNAS“, „Vienoj lovoj“ bei komanda „X“, kuri savo pavadinimo nepanoro atskleisti iki pat renginio. Visi šie žmonės į „New York“ sceną pakviesti ne be priežasties. „Nacionalinė Comedy lyga“ pirmuosius žingsnius žengė dar 2008-ųjų gruodžio pradžioje, o jos debiutiniame renginyje didžiausių ovacijų ir garsiausio susirinkusiųjų juoko nusipelnė būtent šios komandos, tad jos pasirinktos ir dabar.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kiekviena komanda vakaro metu gaus keturias užduotis, iš kurių iš anksto jiems žinoma tik viena – prisistatymas. Kitas tris komediantai sužinos tik užkėlę kojas ant scenos, todėl atėjusieji gali tikėtis spontaniškų ir išradingų humoro improvizacijų dozės.  

Tiems, kam juoko iki nukritimo pasirodys per mažai, papildomų įspūdžių pasiūlys virtuoziška akrobatų grupė „Soul Trick“, kylanti lietuviškojo hip-hop žvaigždė Shatas bei „Nacionalinės Comedy lygos“ himno kūrėjas Onsa.      

„Nacionalinė Comedy lyga“ prasideda kovo 2 d., pirmadienį, 7 valandą vakaro muzikiniame klube-teatre „New York“, įsikūrusiame Kalvarijų g. 85, Vilniuje. Renginio organizatoriai įsitikinę: šiais ne pačiais geriausiais laikais bent jau serotoninas turi nieko nekainuoti, todėl įėjimas į renginį – nemokamas.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų