REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atlyginimus nusprendusiems susimažinti žalgiriečiams komandos generalinė rėmėja „Respublikos“ leidinių grupė šią savaitę vietoj numatyto pusės milijono litų perves vieną milijoną.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusį penktadienį į mūšį už „Žalgirį“ pakilusi ir tautiečius tai padaryti paraginusi „Respublikos“ leidinių grupė legendinį šalies klubą parėmė 3 milijonais litų.

REKLAMA

Krepšininkų ir trenerių algoms skirti 500 tūkst. litų buvo pervesti dar tą pačią dieną, o šią savaitę klubo sąskaitą vietoj pusės milijono litų pasieks dvigubai didesnė suma.

Antradienį vakare Palangoje stovyklaujantys žalgiriečiai, atsižvelgdami į sunkią finansinę klubo padėtį, sutiko atsisakyti 10 proc. atlyginimo nuo likusios šio sezono kontrakto dalies.

Toks žalgiriečių sprendimas klubo vadovams leis sutaupyti 600 tūkst. litų.

„Žmonės parodė, kad myli „Žalgirį“, kad komanda jiems reikalinga. Norėdami atsidėkoti visiems mus palaikantiems ir prisidėti prie jų, susimažinome algas 10 proc. Tikimės, kad klubui tai padės įkvėpti gryno oro ir jo lauks graži ateitis“, - komandos vardu „Žalgirį“ palaikantiems žmonėms dėkojo komandos kapitonas Paulius Jankūnas.

„Žalgirio“ klubui pinigus ir toliau noriai aukoja Lietuvos žmonės. Įsigiję paramos sertifikatus ir į klubo sąskaitą pervedę mažesnes pinigų sumas tautiečiai legendiniam Lietuvos klubui iki vakar dienos pietų buvo surinkę beveik 80 tūkst. litų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų