REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS


Vasario 27 dieną lankytojus pakvies tarptautinė turizmo, sporto ir laisvalaikio paroda Vivattur” 2009. Paroda rengiama jau 15-ąjį kartą, lankytojų ji lauks parodų centre „Litexpo“ tris dienas, vasario 27 – kovo 1 dienomis.

REKLAMA
REKLAMA


Vivattur” - viena didžiausių ir labiausiai lankomų parodų Baltijos šalyse. Susidomėjimas paroda neblėsta ir norintieji dalyvauti kitų metų parodoje pradeda ieškoti informacijos vos praėjus Vivattur”. Šiemet į parodą atvyksta 210 dalyvių iš 23-jų pasaulio šalių. Parodos ekspozicijų plotas sieks beveik 2000 kvadratinių metrų. Vivattur”  bus išsidėsčiusi dviejuose paviljonuose 1-oje ir 5-oje parodų centro salėse.  

REKLAMA


Lietuvos kelionių organizatoriai ir didžiausios kelionių agentūros pristatys 2009 metų sezono naujienas, lankytojus kvies keliauti po gausybę pasaulio įdomiausių kraštų – Keniją, Indoneziją, Malaiziją, Laosą, Kambodžą, Vietnamą, Madagaskarą.  


„Tarptautinė turizmo, sporto ir laisvalaikio paroda yra didelis įvykis dalyviams ir linksma šventė lankytojams. Parodoje bus daug žaidimų, loterijų bei gerų prizų“, - žada P.Naprušis. Parodos rengėjai kartu su turizmo operatoriumi „Tez Tour“ pradžiugins lankytojus žaidimu „Apsilankyk Vivattur” ir laimėk kelionę su „Tez Tour“. Laimingasis bus apdovanotas kelione dviem į Graikiją, Kretos salą.


Tikimasi, kad paroda bus gausiai lankoma. Kaip ir kasmet laukiama svečių būrio iš kaimyninių šalių: Latvijos, Estijos, Lenkijos, Kaliningrado srities bei Baltarusijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų