REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus prekybos centre „Akropolyje“ įsikūrusioje MAXIMA XXX parduotuvėje šiandien pradeda veikti pirmosios MAXIMA EXPRESS savitarnos kasos. Šios kasos skirtos nedaug prekių perkantiems bei norintiems mažiau laiko eilėje sugaišti pirkėjams.

REKLAMA
REKLAMA

„Siekdami patenkinti pirkėjų lūkesčius kruopščiai išanalizavome, kiek laiko žmonės sugaišta parduotuvėje, koks atsiskaitymo už pirkinius variantas jiems atrodo priimtiniausias ir paprasčiausias. Todėl dabar galime pasiūlyti apgalvotą sprendimą – patogiai valdomas bei lengvai suprantamas savitarnos kasas“, – pranešime spaudai cituojamas bendrovės MAXIMA LT Rinkodaros ir pardavimų departamento direktorius Saulius Jonaitis.

REKLAMA

Pasak direktoriaus, savitarnos kasų diegimą prekybos centruose lėmė ir šiuo metu pasikeitę pirkėjų vartojimo įpročiai – į parduotuvę žmonės užsuka dažniau, tačiau perka mažiau prekių bei tikisi sugaišti mažiau laiko eilėje.

S.Jonaitis teigė, jog savitarnos kasos suteiks ne tik daugiau patogumo pirkėjams, bet ir optimizuos prekybos centrų veiklą: žmonėms apsiperkant savarankiškai atsiskaitymo už pirkinius procese dalyvauja mažiau darbuotojų.

Pirmąsias MAXIMA EXPRESS savitarnos kasas jau kitą savaitęgalės išbandyti ir pirkėjai Latvijoje. Iš viso į bandomąjį savitarnos kasų projektą Lietuvoje ir Latvijoje investuota 2 mln. Lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų