REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvoje per pastarąsias dvi savaites rasti devyni Vokietijoje ir Didžiojoje Britanijoje pavogti automobiliai.

REKLAMA
REKLAMA

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariatas pranešė, kad jo pareigūnai dvi savaites tikrino įmones, prekiaujančias naudotomis automobilių detalėmis, kitas vietas, kuriose gali būti saugomi vogti automobiliai, kitokie nusikalstamu būdu įgyti daiktai, taip pat asmenis, prekiaujančius įtarimą keliančiais automobiliais.

REKLAMA

Prienų rajono Išlaužo kaime pareigūnams įtarimą sukėlė piliečio Mindaugo Noreikos parduodamas 2000 metų laidos automobilis „VW Passat“. Paaiškėjo, kad automobilis pavogtas Vokietijoje.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas, kartą teistam sulaikytajam pareikšti įtarimai dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo ir realizavimo. Pareigūnai įtaria, kad M.Noreika ir anksčiau galėjo prekiauti vogtais automobiliais.

Savaitgalį Kauno automobilių turguje rastas parduodamas 2003 metų laidos automobilis „VW Golf“. Nustatyta, kad automobilio kėbulo numeris suklastotas, transporto priemonė taip pat pavogta Vokietijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Trečias šioje šalyje pavogtas automobilis - 2008 metų laidos „BMW 320i“ - aptiktas Marijampolėje esančiame garaže.

Raseinių rajono sodyboje slėpti trys, kaip įtariama, taip pat užsienyje vogti automobiliai: dalimis išardytas „BMW X5“ ir du „VW Golf IV“. Nustatyta, kad automobilių kėbulo numeriai suklastoti. Raseinių rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Raseinių rajono policininkai, tikrindami bendrovę "Rasteda", rado dar trijų užsienyje vogtų automobilių detalių: „Renault Laguna“, „VW Golf“ ir „Audi A3“.

Nustatyta, kad visi trys pavogti automobiliai ieškomi Didžiojoje Britanijoje. Tyrimą atlieka Raseinių rajono policija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų