REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ūkio bankas, plėsdamas savo veiklą Panevėžyje, atidarė trečiąjį skyrių šiame mieste. Naujasis klientų aptarnavimo skyrius „Žara“ įsikūrė mikrorajone, kuriame gyvena per 40 tūkst. žmonių. Skyriuje bus aptarnaujami verslo bei privatūs klientai, jame taip pat bus teikiamos ir privačios bankininkystės paslaugos.

REKLAMA
REKLAMA

„Naująjį skyrių įkūrėme strategiškai patogioje vietoje. Prie judrios Klaipėdos gatvės įsikūręs skyrius yra patogiai pasiekiamas į Šiaulius pagrindiniu keliu važiuojantiems klientams, taip pat klientams Klaipėdos gatve važiuojantiems iš Klaipėdos. Skyriuje tikimės sulaukti ir aplinkinių Panevėžio miesto mikrorajonų gyventojų“, - sakė banko Panevėžio filialo valdytojas Antanazas Liorentas.

REKLAMA

Banko skyriuje klientai galės atsidaryti asmenines ar įmonių sąskaitas, dėti indėlius, gauti kreditus, išsiimti mokėjimo korteles, pasikonsultuoti su banko specialistais.  

Naujajame padalinyje bus teikiamos ir privačios bankininkystės paslaugos, pagrįstos individualiais sprendimais kiekvienam klientui. Privatūs bankininkai konsultuos turto bei sąskaitų valdymo klausimais, pateiks individualius investicijų ir taupymo sprendimus. Čia klientai galės įsigyti ir prestižinių mokėjimo kortelių bei kitų privačios bankininkystės paslaugų, kurias suteiks profesionalūs privatūs bankininkai.

REKLAMA
REKLAMA

Klientų aptarnavimo skyriaus Klaipėdos mikrorajone atidarymo proga Ūkio bankas skelbia kelias akcijas. Naujajame skyriuje mokėjimo korteles „MasterCard Standard“ arba „Maestro“ užsisakiusiems klientams vienerius metus nebus taikomas kortelių aptarnavimo mokestis, jie dovanų papildomai gaus ir „Virtualiąją MasterCard“ kortelę.

Tuo tarpu naujai sąskaitas atsidarę verslo klientai, užsisakantys ne mažiau kaip dvi „MasterCard Business“ mokėjimo korteles, dovanų gaus „Priority Pass“ ir „Virtualiąją MasterCard“ korteles.

Terminuotiesiems indėliams litais, padedamiems naujajame skyriuje, bus taikomos 0,1 proc. didesnės palūkanos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų