REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Socialinių tinklų portalas nusprendė pradėti apsivalymo akciją, kurios metu bus pašalintos netikros įžymybių anketos. „Facebook“ jau seniai buvo galima pastebėti dešimtis Natalie Portman, Baracko Obamos ir kitų įžymybių anketų. Tačiau portalo kantrybės taurę perpildė tai, kad po „Oskarų“ įteikimo ceremonijos Kate Winslet anketos ėmė dygti kosminiu greičiu.

REKLAMA
REKLAMA

„Facebook“ pastebėjo ir tai, kad prieš „Oskarų“ ceremoniją tinklalapyje vyko aršūs karai tarp krūvos K. Winslet bei A. Jolie anketų. Portalo administratoriai buvo paprašyti panaikinti Winslet anketas po to, kai šia apsimetę internautai Brado Pitto žmoną pavadino „storalūpe išprotėjusia karve“.

REKLAMA

Nors tai atrodo kaip paprasčiausi juokeliai, „Facebook“ užfiksuota ir rimtesnių atvejų, kai gerbėjai, naudodamiesi netikromis žvaigždžių anketomis, bandydavo susisiekti su jų šeimos nariais, bandydami išgauti telefonų numerius ir kitą asmeninę informaciją.

„Facebook“ skelbiasi jau ištrynęs nemažą dalį netikrų įžymybių anketų. Kokiais kriterijais vadovaujasi portalas, vertindamas anketas, neskelbiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų