REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ne veltui aktorė Kate Winslet prisipažino jaučianti fobiją raudonam kilimui. Juk čia viskas kaip ant delno - gerbėjai visame pasaulyje stebi, su kuo ateisi, kaip elgsiesi, ką kalbėsi. Galų gale - kaip apsirengsi. Todėl tinkamiausios suknelės paieškos tampa bene svarbiausia užduotimi, kurią, deja, ne visoms pavyksta sėkmingai įveikti.

REKLAMA
REKLAMA

Angelina Jolie ir Bradas Pittas - karščiausia „Oskarų" apdovanojimų vakaro pora. Abu aktoriai buvo nominuoti apdovanojimams: ji - geriausios aktorės kategorijoje už vaidmenį filme „Laumės vaikas", jis - geriausio aktoriaus kategorijoje už vaidmenį juostoje „Keista Bendžamino Batono istorija".

REKLAMA

Angelina Jolie džiaugėsi, galinti pasižmonėti su savo antrąja puse be atžalų. Bradas Pittas paklaustas, kur šiuo metu yra jų šeši vaikai, juokavo: „Namie, mėto spagečius į sieną."

Angelina Jolie, kaip jau tapo įprasta, sulaukė pagyrų dėl savo aprangos: aktorė vilkėjo juodą elegantišką Elie Saab vakarinę suknelę, prie kurios puikiai derėjo tokios pačios spalvos „Ferragamo" bateliai ir Lana Marks delninukė. Pagrindinis akcentas: smaragdo žalumo Lorraine Schwartz kurti 115 karatų auskarai.

REKLAMA
REKLAMA


Vokietijos modelis Heidi Klum pasipuošė ugnies raudonumo Roland Mouret suknele bei 900 tūkst. dolerių vertės Lorraine Schwartz juvelyrika.

Serialo „Seksas ir miestas" aktorė Sarah Jessica Parker su Dior suknele atrodė kaip tikra princesė iš pasakos. Nepaisant kalbų apie skyrybas, į iškilmingą renginį aktorė atvyko kartu su vyru Matthew Brodericku. Tuo tarpu dėl S. J. Parker aprangos mados kritikai bendros nuomonės neturėjo: vieni ją įtraukė į stilingiausiai apsirengusiųjų, kiti, atvirkščiai - nestilingiausių įžymybių sąrašą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Savo pirmąjį „Oskarą" už antro plano aktorės vaidmenį filme „Vicky Cristina Barcelona" laimėjusi Penelope Cruz buvo pasipuošusi subtilia, prieš 60 metų kurta Pierre Balmaino vintage suknele. Anot mados kritikų, aktorės apranga taip pat buvo verta „Oskaro".

Žavi porelė agento 007 stiliumi: aktorius Danielis Craigas su savo mylimąja Satsuki Mitchell. Vis dėlto „Džeimso Bondo" antroji pusė sulaukė pastabų dėl savo aprangos: atrodo, kad suknelę kūrę dizaineriai nepagailėjo medžiagos klostėms ir visai nereikalingoms detalėms.

REKLAMA

Juodieji pradeda ir laimi: „Oskarą" kaip geriausias aktorius gavęs Seanas Pennas su žmona Robin Wright.

Atrodo, kad Kate Winslet, gavusi geriausios aktorės „Oskaro" statulėlę, pamiršo visas baimes, - liko tik džiaugsmas dėl apdovanojimo. Aktorė vilkėjo stiliaus žinovams įtikusią Stefano Pilato Yves Saint Laurent suknelę, prie kurios derėjo Fred Leighton papuošalai.

Naująja Julia Roberts tituluojama Anne Hathaway pasirinko šampaninę Armani suknelę, kuri puikiai tiko prie jos porceliano spalvos odos.

Dainininkė Alicia Keys net rūsčiausius mados kritikus pakerėjo savo alyvine Armani Privé suknele, o gerą įspūdį dar labiau sustiprino Fred Leighton papuošalai ir Zufi Alexander delninukė.

REKLAMA

Vaidmuo aštuonis „Oskarus" laimėjusiame filme „Lūšnynų milijonierius" 24 metų aktorei Freida Pinto atnešė pasaulinę šlovę, tačiau jos suknelė sužavėjo ne visus.

„Hannah Montana" žvagždutė Miley Cyrus į kino pasaulio šventę atėjo kartu su savo mama Tish. Zuhairo Murado kurtą suknelę, ko gero, galima pavadinti barbės svajone. Vis dėlto šis rūbas nelabai tiko jaunutei Cyrus: suknelė atrodė pernelyg sunki ir gremėzdiška.


Beyonce Knowles „Oskarų" ceremonijai pasirinko gana savotišką undinėlės suknelę, kuri atrodė gerokai perkrauta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Whoopi Goldberg vilkėjo keistoką leopardo kailio rašto suknelę, kuri veikiau priminė palapinę nei „Oskarų" iškilmėms skirtą rūbą. Tačiau komiškų vaidmenų atlikėjai juk leidžiama daugiau...

Daugeliui buvo smalsu: ateis Jennifer Aniston į „Oskarų" įteikimo ceremoniją viena ar kartu su Johnu Mayeriu? Be to, kiekvienam rūpėjo, ar nesijaus įtampos tarp Aniston ir jos buvusio vyro Brado Pitto bei jo gyvenimo draugės Angelinos Jolie. Didžiam žurnalistų nusivylimui, viskas praėjo sklandžiai: niekas nesusipyko, nesusimušė. J. Aniston ir J. Mayeris, atrodo, nematė nieko aplinkui ir visą dėmesį skyrė vienas kitam. O mados kritikai gyrė Jennifer suknelę, kuri puikiai derėjo prie medaus geltonumo aktorės plaukų ir rusvos odos.





Scanpix, AFP, REUTERS nuotraukos

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų