REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo pirmininko A. Valinsko siekiai sustabdyti brangių išminavimo laivų pirkimą – paskutinę žiemos savaitę pasirodžiusios „Balsas.lt savaitės“ karštoji tema.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat šios savaitės numeryje publikuojamas interviu su buvusiu Vilniaus meru Juozu Imbrasu, dėl prarasto posto pasiryžusiu tęsti kovą teismuose ir prokuratūroje. Publikacijos apie su „Vilniaus prekyba“ susietos bendrovės patekimą į Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos akiratį, o pokalbyje su Talino universiteto rektoriumi, lyginama Lietuvos ir Estijos spauda bei politinis korektiškumas.

REKLAMA

Keliaujant aplink pasaulį aprašomos save žlugdančios pasaulio valstybės bei pasikėsinimai nužudyti popiežių.

„Tryliktajame puslapyje“ – publikacija apie nusikalstamos grupuotės buvusią veiklą, atsiskleidžiančią prabilus jos lyderiui - Jonui Bielskiui, Kauno kriminaliniame pasaulyje geriau pažįstamam pravarde Senelis.

„Pinigų skonyje“ rašoma apie elektroninių parduotuvių augančius pelnus, Anglijoje keiksnojamą „Snoro“ banką bei kitas aktualias Lietuvos ir pasaulio ekonomines naujienas.

REKLAMA
REKLAMA

Sporto mėgėjams - interviu su Lietuvos rinktinės ir Elektrėnų „Energijos“ gynėju Petru Nausėda, ne tik žaidžiančiu ledo ritulį, studijuojančiu, bet ir besirūpinančiu savo įkurtu labdaros ir paramos fondo „Sportas vaikams“ auklėtiniais.

„Spindinčiame gyvenime“ – pokalbis su Islandijos rašytoju Sijonu (Sigurjonu Birgiru Sigurdssonu), neseniai praūžusioje Vilniaus knygų mugėje pristačiusiu savo naujausią knygą lietuvių kalba „Baldras, Šešėlio sūnus“.

Tarp politikos, ekonomikos, socialinių aktualijų naujienų „Balsas.lt savaitėje“ skaitytojai ras ir daugybę kultūros, mokslo, pramoginių žinučių ir straipsnių, kuriuos perskaityti galima paspaudus ant savaitraščio viršelio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų