REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sausio pradžioje įsmukęs ir iki šiol remontuojamas Kleboniškio tiltas tapo kliūtimi vilkikui iš Estijos.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip rašo portalas lrytas.lt, pirmadienio naktį vilkikas pralaužė užtvarus, užvažiavo ant remontuojamo Kleboniškio tilto per Nerį ir apgadino brangią, tilto remontui naudojamą techniką.

REKLAMA

Pasak Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovų, nuo Klaipėdos sostinės link vykęs neblaivaus 36 metų Estijos piliečio Tomelio Kieso vairuojamas vilkikas „Mercedes Benz 934“ užvažiavo ant remonto darbams uždarytos Kleboniškio tilto dalies.

Kelias dešimtis tonų svėrusį stiklo krovinį gabenęs vilkikas kliudė betono atitvarus, rėžėsi į priekyje stovėjusį metalinį konteinerį ir tuščią sargo namelį. Jame vakarojęs, ant tilto paliktą techniką saugojęs apsaugininkas, likus kelioms akimirkoms iki nelaimės, išėjo į lauką.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo galingo smūgio pralaužtas tilto atitvaras kliudė šalia stovėjusį automobilį „VW Passat“ ir jį apgadino. Eismo įvykio metu susižalojo vilkiką vairavęs ir pasukti nespėjęs neblaivus estas, jam prakirsta galva. Vyras buvo nuvežtas į Kauno medicinos universiteto klinikas, kur suteikta medicininė pagalba, taip pat paimti kraujo mėginiai.

Juos ištyrus ekspertams paaiškės, kiek promilių alkoholio buvo esto kraujyje. Pirmadienį estas buvo apklausiamas Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdyboje. Jis tikino neprisimenantis, kaip jo vairuojamas vilkikas rėžėsi į remontuojamą tilto dalį. Vairuotojas sakė užsnūdęs ir atsibudęs ligoninėje.

Pastarąjį mėnesį netoli Kauno esantis tiltas buvo remontuojamas. Transporto judėjimas šiuo tiltu bus leidžiamas kovo pabaigoje arba balandžio mėnesį.

Apie tai – LNK žinių videoreportaže.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų