REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Intensyviai visus metus dirbęs ir savo naują albumą „Window of my soul“ išleidęs atlikėjas Linas Adomaitis išvyko pailsėti bei šviežių kūrybinių minčių pasisemti į Tailandą.

REKLAMA
REKLAMA

Atlikėjas telefonu džiaugėsi, jog Tailandas jį ir jo draugę Irmą pasitiko svetingai.  Jau pirmą kelionės dieną atvykę į mažą miestelį ant jūros kranto, keliautojai vietinės šeimos buvo priimti su plačiausia šypsena, apgyvendinti jaukiame kambaryje ir net masažu palepinti, mat namų šeimininkė – profesionali masažo meistrė.

REKLAMA

Linas prasitarė, kad šios kelionės metu norėtų ir toliau išvengti populiarių turistinių vietovių ir kur kas daugiau laiko praleisti su žmonėmis, kurie verčiasi ne iš turizmo. „Mūsų planuose - tolimieji Pietūs, keliaujant Malaizijos link, ir šiaurinės Tailando vietovės. Jau aplankėme porą nedidelių miestelių. Žmonės draugiški, net ir gatvės praeivis šypsosi, jei susitinka žvilgsniai. Čia vietiniai nelabai supranta, kaip galima nesišypsoti!“

REKLAMA
REKLAMA

Kol kas sutikti žmonės – budistai. Teko daug kur matyti ir vienuolių, kurie prižiūri Budos šventyklas ir šventyklėles, esančias net ir pačiose netikėčiausiose vietose, pvz.: vidury lauko ar ant kalno viršūnės, kelio pakrašty ir centrinėse miestų aikštėse.“

„Apie virtuvę, manau, reikės atskiro straipsnio. Kol kas neturiu žodžių apsakyti, kokia įspūdinga šio krašto virtuvė“, - telefonu įspūdžius pasakojo Linas.

Linas su savo širdies drauge ne tik poilsiauja. Atlikėjas į kelionę pasiėmė ir savo mini įrašų studiją. Todėl dabar sėkmingai įrašinėja įvairiausius garsus gamtoje, autobusuose, prie jūros ir džiunglėse. Aplinkos garsus muzikos prodiuseris renka savo naujam muzikiniam darbui. „Tai bus neįprastas darbas, apie kurio detales kol kas negaliu pasakoti, bet labai tikiu šiuo projektu. Jam ruošiausi beveik 10 metų, todėl šiuo metu mano renkami garsai labai pasitarnaus“, – mįslingai pokalbį užbaigia Linas ir siunčia visiems šilčiausius linkėjimus.



REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų