REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš dvi savaites vienos komercinės televizijos laidoje „Humoro klubas“ debiutavo buvęs panevėžietis Mantas Katleris. Prajuokinęs laidos dalyvius panevėžietišku akcentu, jaunasis humoristas pristatė žaidimas „Pereik Panevėžį ir išlik gyvas“. Situacinis žaidimas sudomino mero pavaduotoją Ramūną Vyžintą.

REKLAMA
REKLAMA

Politikas pasiūlė laidos vedėjams patiems išbandyti pasivaikščioti po naktinį Panevėžį ir įsitikinti, ar tai iš tikrųjų yra pavojinga, kaip kad sakė M.Katleris. Tačiau laidos vedėjas M.Mikutavičius vakar atšovė, kad vien tik dėl kažkokio žaidimo į Panevėžį važiuoti nė neketina.

REKLAMA

Su naujuoju žaidimu „Pereik Panevėžį ir išlik gyvas“ neseniai laidoje „Humoro klubas“ debiutavęs buvęs panevėžietis jaunasis humoristas Mantas Katleris galbūt visiškai nesusijęs. Jis prajuokino laidos dalyvius panevėžietišku akcentu ir papasakojo keletą juokingų situacijų.

Žaidimą neva pristatė vienas iš laidos vėdėjų Modestas Vaišnoras. Pajuokavęs, kad nėra baisesnio ir šiurpesnio žaidimo „Pereik Panevėžį“, laidos žiūrovams aiškino jo esmę: jis susideda iš kelių lygių. Pirmiausia, reikia pereiti miestą ryte, paskui po pietų, o trečią kartą – įsikibus už parankės juodaodį gėjų pasivaikščioti po miestą naktį.

REKLAMA
REKLAMA

Įsteigtų prizą

Naujasis žaidimas sudomino miesto mero pavaduotoją Ramūną Vyžintą. „Išgirdęs apie tokį žaidimą, paprašiau mero patarėjo ryšiams su visuomene Audriaus Rudžio, kad padarytų vasario 9 dienos laidos įrašą. Žaidimas sudomino todėl, kad jis susijęs su mūsų miestu. Smalsu pasidarė, ar laidos vedėjai norėtų patys išbandyti pasivaikščioti po Panevėžį ir įsitikinti, ar taip jau pavojinga vaikštinėti ir ar jie išliks gyvi. Prisimenu, kad anksčiau miestas vadintas „Mažąja Čikaga“. Galbūt tuomet ir buvo pavojinga, bet dabar nemanau, kad miestui galima kabinti tokią etiketę“, – PB dėstė R.Vyžintas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vicemeras neslėpė, jog norėtų, kad laidos „Humoro klubas“ vedėjai atvyktų į Aukštaitijos sostinę ir pademonstruotų pasivaikščiojimą. „Vienas dalykas tik jaudina, iš kur jie atrastų juodaodį gėjų. Už tokį pasivaikščiojimą net ir specialų prizą įsteigčiau, kurį nepatingėčiau nuvežti ir į pačią laidą. Beje, ir pats labai mėgstu pokštauti. Tikrai galėčiau nuvažiuoti į laidą ir papasakoti, kokį anekdotą arba juokingą istoriją. Taip pat galėčiau pasiūlyti laidos vedėjams netgi atvykti į Panevėžį ir padaryti laidą pas mus“, – kalbėjo R.Vyžintas.



Skambino

REKLAMA

Mero patarėjas A.Rudys patvirtino, kad skambino laidos vedėjui Marijonui Mikutavičiui. „Skambinau jam, – prisipažino jis. – Pasiūliau atvažiuoti į svečius ir įsitikinti, ar pavojingos vaikštynės po naktinį Panevėžio miestą. Taip pat sakiau, kad kartu galėtų pasivaikščioti ir mero pavaduotojas. Tačiau iš M.Mikutavičiaus išgirdau atsakymą, kad tikri žaidimo aistruoliai taip nesielgia ir kad visus žaidimo lygius bandys įveikti patys be pagalbos.“

Supranta panevėžiečius

Vakar telefonu kalbintas hurmoro laidos vedėjas M.Mikutavičius negalėjo prisiminti, kas pristatė žaidimą. „Ne tai svarbu. Nemanau, kad reikia taip jautriai reaguoti į tokias laidos dalyvių kalbas. Mes tik esame laidos prodiuseriai ir neatsakome, ką pasakoja dalyviai. Svarbu, kad būtų juokinga, šmaikštų ir įdomu. Nereikia galvoti, kad tai, kas kalbama laidoje, būtinai turi būti įgyvendinta. Suprantu, kad panevėžiečiai yra savo miesto patriotai, bet kita vertus, pasijuokti iš savęs visada pravartu.

Tikrai nesirengiu važiuoti į Panevėžį vien tik todėl, kad surengčiau tokį žaidimą. Ir taip atvažiuoju į jūsų miestą, nes turiu daug pažįstamų. Beje, juokinga viena reklama, kurią matau kiekvieną kartą įvažiuodamas į miestą. Reklamuojami ginklai. Pamačius ją tuojau pat kyla mintis pulti apsiginkluoti, kad galėtum apsiginti nuo užpuolikų.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų