REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Madonna į „Oskarų“ ceremoniją atvyks su Jėzumi

Vasario 22 dieną, per „Oskarų“ įteikimo ceremoniją, Madonna ketina pristatyti visuomenei savo mylimąjį Jesus Luz.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad 50 metų dainininkė su 22 metų brazilų modeliu dalyvaus po ceremonijos vyksiančiuose vakarėliuose.

REKLAMA

Anot šaltinio, Madonna ir Jesus visą savaitę rinkosi apdarus didžiausiai kino pasaulio šventei. Dainininkė savo naująjį draugą pasauliui ketina pristatyti „Vanity Fair“ pobūvyje. Abu įsimylėjėliai planuoja apsilankyti ir kituose tą naktį vyksiančiuose renginiuose.

Popkaralienė nori pademonstruoti, kad jos ir Jesus santykiai iš tiesų yra rimti, mat anksčiau buvo kalbama, kad ji tik imituoja meilės romaną, norėdama sukelti savo buvusio vyro režisieriaus Guy Ritchie pavydą.

REKLAMA
REKLAMA

„Madonna nori išsklaidyti gandus, kad Jesus yra tik modelis, su kuriuo ji dalyvavo pikantiškoje fotosesijoje „W“ žurnalui. Madonną ir Jesus iš tiesų sieja meilės ryšys“, - sakė šaltinis žurnalui „OK!“.

Tai bus ne pirmas kartas, kai dainininkė parodo, kad jos ir brazilų modelio santykiai yra rimti. Šio mėnesio pradžioje ji pristatė Jesus savo dviem vaikams - 12 metų dukrai Lourdes ir trejų metų įsūniui Davidui. Madonna, kuri su Guy Ritschie dar turi aštuonerių metų sūnų Rocco, taip pat buvo pastebėta su Jesus ir vaikais pietaujanti viename Niujorko restorane.

Vaizdelių iš karštos Madonos ir Jesus fotosesijos galite pamatyti čia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų