REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos jaunimo futbolo rinktinės treneriu paskirtas V. Ivanauskas

Lietuvos jaunimo (U-21) futbolo rinktinės vyriausiuoju treneriu paskirtas Valdas Ivanauskas, dabar vadovaujantis I-os lygos Gargždų „Bangos“ klubui.

REKLAMA
REKLAMA

V.Ivanausko vadovaujama Lietuvos U-18 rinktinė praėjusių metų lapkričio mėnesį draugiškose rungtynėse pateikė malonią staigmeną ir sužaidė lygiosiomis su Vokietija, tad buvo nuspręsta, kad sėkmingą darbą su jaunaisiais futbolininkais treneris turėtų pratęsti U-21 rinktinėje.

REKLAMA

„Valdas Ivanauskas yra paskirtas U-21 rinktinės treneriu. Tiksliau, jis tęsia su jaunimu pradėtą darbą nuo tų rungtynių Vokietijoje“, - sakė Lietuvos futbolo federacijos rinktinių direktorius Robertas Tautkus.

LFF rinktinių direktorius patikino, kad naujajam treneriui netrukdys darbas su Gargždų FK „Banga“:

„V.Ivanauskas ir jo klubas garantavo, kad suderinti du darbus problemų nebus. Manau, kad jis sugebės treniruoti ir klubą, ir rinktinę. Ateityje žiūrėsime, kaip jam tai seksis.“

REKLAMA
REKLAMA

Priminsime, kad praeityje pats buvęs garsus futbolininkas V. Ivanauskas trenerio darbą pradėjo prieš šešerius metus – dirbo nacionalinės rinktinės stratego asistentu, buvo Vilniaus „Vėtros“, Kauno FBK „Kauno“, Edinburgo „Hearts“ (Škotija) bei Jenos „Carl-Zeiss“ (Vokietija) ekipų treneris, dabar treniruoja Gargždų „Bangą“.

Lietuvos jaunimo (U-21) rinktinė kovą dėl kelialapio į 2011-ų metų Europos jaunimo čempionatą pradės birželio 6 dieną. Mūsiškiai varžysis 9-oje grupėje, kurioje jiems kompaniją dar palaikys Anglijos, Portugalijos, Graikijos ir Makedonijos vienuolikės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų