REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Olialia“  projektas ir RS klinika išpildė pačią karščiausią „Olialia" pretendentės - kaunietės Marijos Vorobjovos svajonę ir padėjo atsikratyti nuo pat vaikystės ją persekiojusio komplekso.

REKLAMA
REKLAMA

Marija nuo mažens turėjo didelę problemą - jai neišaugę du dantys, kiti dantukai išaugę kreivai. "Olialia" komanda ryžosi šią merginos problemą išspręsti.

REKLAMA

"Visiems vaikams pieniniai dantys krinta po vieną, o man, kai buvau maža, jie iškrito vienu metu. Tuomet ir prasidėjo bėdos, nes dantys augo ten, kur jie patys norėjo, o ne ten, kur turėjo, - apie savo bėdą pasakojo M.Vorobjova. - Deja, pati dantų susitvarkyti negalėjau, nes man buvo reikalingas estetinis plombavimas, o jis labai brangiai kainuoja. Nesu iš turtingos šeimos, tėveliai negalėjo skirti reikiamos pinigų sumos mano dantims taisyti."

REKLAMA
REKLAMA

Per daugelį metų jauna mergina savo kompleksą išmoko slėpti, todėl ir per "Olialia" fotosesiją niekas M.Vorobjovos dantų problemų nepastebėjo. Tik vėliau, kai merginos nuotraukos pasirodė www.olialia.lt portale, ją pažįstantys interneto komentatoriai pradėjo kritikuoti.

Tokie aktyviai komentarus rašančių žmonių veiksmai paskatino "Olialia" komandą padėti šiai jaunai gražuolei. RS klinikos specialistai geranoriškai sutiko pagelbėti, paversti "Olialia" pretendentės šypseną tobula.

"Be galo džiaugiuosi šia "Olialia" komandos dovana. Pildydama anketą tapti "Olialia" mergaite tikėjausi įsitraukti į naują įdomią veiklą, dalyvauti įvairiuose pramoginiuose projektuose, o kad sulauksiu dar ir tokios nuostabios dovanos - nė svajoti nedrįsau", - prieš procedūrą sakė Marija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Po šešias valandas trukusios viešnagės RS klinikoje, Marijos svajonė turėti holivudinę šypseną tapo realybe.

RS klinikos vadovė garsi odontologė Renata Smailytė yra įsitikinusi, jog graži šypsena tiesiog būtina. "Kiekvienas, kuris gali plačiai šypsotis, yra laimingesnis. Pažiūrėkite į Mariją, - mergaitė seniau vengdavo šypsenos, bijodavo rodyti savo dantų. O dabar negali atsitraukti nuo veidrodžio - vis šypsosi, - kalbėjo R.Smailytė. - Tai pirmas, bet, tikiuosi, ne paskutinis altruistiškas poelgis mūsų praktikoje."

REKLAMA

"Kai man pasiūlė pagalbą - sutvarkyti dantis, net apsiverkiau. Turėti tobulą šypseną buvo mano gyvenimo svajonė, kuri išsipildė "Olialia" dėka", - veidrodyje apžiūrinėdama savo švytinčią šypseną džiaugėsi Marija.

"Olialia" projekto vadovai neatskleidžia, ar nauja Marijos šypsena padės išpildyti dar vieną jos svajonę, - papuošti ateinančių metų seksualųjį "Vakaro žinių" kalendorių.

"Olialia" projektas ateityje bus siejamas ne tik su seksualumu, bet ir gražiais darbais. Mes galime ir norime pildyti žavių merginų norus. Gal ateityje kuriai nors lietuvaitei padovanosime krūtinės ar kitos kūno vietos korekciją", - paslaptingai apie planus pasakojo "Olialia" projekto vadovė Lauryna Anusevičiūtė.

Žaviosios Marijos nuotraukas galite pamatyti čia.

Inga GOBAITĖ

Vyginto Skaraičio nuotraukos

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų