REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasirodys A. Rimiškio DVD „Mano kelias su draugais“

Kovo 5 d. prekyboje pasirodys Andriaus Rimiškio DVD „Mano kelias su draugais“, kuris puikiai iliustruos pastarąjį dainininko karjeros etapą.

REKLAMA
REKLAMA

„Praėjusiais metais teko dalyvauti daugybėje didelių renginių, kuriuose turėjau garbės dainuoti kartu su kitais garsiais lietuviškos muzikos atlikėjais. Neatsitiktinai ir mano paskutiniame albume „Mano kelias“ įrašytas ne vienas duetas – su Romu Dambrausku, Patruliais ar Žilvinu Žvaguliu.

REKLAMA

Tiek juos, tiek daugelį kitų žvaigždžių kviečiau dalyvauti ir didžiuliame mano koncerte, kurį nufilmavo „LNK“ televizija. Būtent jo įrašas greitai bus išleistas DVD formate, papildytas garsiausiais mano vaizdo klipais „Žalios rūtos“ ir „Kam tu man“. Tikiuosi, kad jis pradžiugins visus mano gerbėjus,“ – pasakojo Andrius Rimiškis. Atlikėjo DVD „Mano kelias su draugais“ skambės ne tik duetai su kitomis scenos žvaigždėmis, bet ir garsiausi hitai „Mes vyrai“, ‚Nesek sau rožės prie kasų“, „Kartais būna“, „Gėlių kvartale“ ir kt., taip pat koncerto svečių – grupių „Pikaso“ bei „Širdelės“ – dainos.

Andrius Rimiškis prisipažino, kad po šiokios tokios pertraukos vėl sugrįžo į repeticijas ir įrašų studiją. „Jau norisi naujos muzikinės veiklos, todėl vėl aktyviai brazdinu gitara ir niūniuoju naujausius kompozitorių man parašytus kūrinius – renkuosi dainas būsimajam albumui,“ - neslėpė atlikėjas, kuris viliasi pavasarį pristatyti visiškai naują savo dainą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų