REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

V.Blinkevičiūtė: „Visiems įdomiausia, su kuo aš miegu“

LNK laida „Kaip gyveni“ aiškinasi, ar turėsime šalies prezidentę moterį?  Kol tautos geidžiamiausia Dalia Grybauskaitė tyli, kai kurios žinomos politikės ambicijų nebeslepia.

REKLAMA
REKLAMA

„Jeigu rinkimuose dalyvaus Algirdas Brazauskas, aš tikrai kelsiu savo kandidatūrą. Gelbėsiu Lietuvą nuo galimos nepataisomos klaidos“, - užtikrintai pareiškia europarlamentarė Ona Juknevičienė.   Ar jai politikos negana? Metusi skandalingąją Darbo partiją, ji tapo, regis, laimingiausia moterimi pasaulyje: įsimylėjo, yra mylima, pripažįstama Europos parlamente...

REKLAMA

„Taip, man puikiai sekasi. Bet jūs ne viską žinote“, - šypteli europarlamentarė.

Savų planu rinkimuose turi ir buvusi Seimo narė Marija Aušrinė Pavilionienė. „Kodėl gi ne?“ - ji koketiškai šypsosi, paklausta, ar taikysis į prezidentus. LNK žurnalistus buvusi seimūnė pasitinka ką tik grįžusi iš Meksikos, įdegusi, pailsėjusi, su krepšiais egzotiškų lauktuvių.  

„Jūs neįsivaizduojate, kaip aš dėkinga rinkėjams, kad jie manęs nebeišrinko į Seimą“, - tikina pagarsėjusi kovotoja, maištautoja ir kritikė. Ji laidoje „Kaip gyveni“ nesusilaikys neišsakiusi kategoriškos nuomonės ir šįkart - klius kunigams, davatkoms, politikos mulkiams, buvusios partijos lyderiui – taip pat.  

REKLAMA
REKLAMA

„Ar galite patikėti, mane pradėjo auklėti žmogus, kurį aš gyniau, kurį ugningomis kalbomis palaikiau mitinguose, kuriuo šventai tikėjau?!“- užsimiršta buvusi R.Pakso bendražygė. Kodėl ji taip įtūžo?

Dėl rinkimų jau apsisprendė ir buvusi ilgametė socialinės apsaugos ir darbo ministrė Vilija Blinkevičiūtė.

„Nekuklu girtis, bet raginimų siekti prezidento posto sulaukiu kasdien. Ir iš partijos bičiulių, ir iš įvairių organizacijų, pagaliau žmonės tiesiog gatvėje prieina ir sako – Vilija, jūs turite eiti“, - nesikuklina politikė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tačiau iš švytinčių akių staiga ima byrėti ašaros. Prezidento rinkimuose ji kartą jau dalyvavo, prieš penkerius metus, ir kai kurios tada konkurentų išdraskytos žaizdos nesugijo iki šiol. Ar ją įskaudino pašaipos, kad yra neištekėjusi?

„Visiems kažkodėl įdomiausia, su kuo aš miegu“, - atveria širdį buvusi ministrė.  



Trys galimos prezidentės ir skaudantis jų atvirumas
laidoje „Kaip gyveni?“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų