REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Oro bendrovė „airBaltic“ nuo vasaros sezono žada išplėsti jungiamųjų skrydžių tinklą ir didinti jų  skaičių populiariausiomis kryptimis.

REKLAMA
REKLAMA

„airBaltic“ prezidento Bertoldo Fliko teigimu, kompanija siekia toliau plėsti savo skrydžių tinklą Skandinavijos ir Baltijos šalių regione.

REKLAMA

„Rygos oro uostas vis dažniau keliautojams tampa tarpine stotele, bendrovė nuo vasaros sezono pateiks patrauklių pasiūlymų per Latvijos sostinę skrendantiems žmonėms. Vasaros sezoną daug dėmesio skirsime oro jungtims tobulinti, o per Rygą skrendantiems keleiviams pasiūlysime dažnesnius skrydžius populiariausiomis kryptimis“, – sakė B. Flikas.

Šiemet bendrovės lėktuvai kasdien skraidys nauju maršrutu tarp Palangos ir Rygos. Per savaitę bus įvykdoma 12 skrydžių. Iš Vilniaus „airBaltic“ tiesioginius skrydžius vykdys į Kopenhagą, Milaną, Miuncheną, Rygą, Stokholmą ir Taliną.

REKLAMA
REKLAMA

Iš Latvijos sostinės bus pasiūlytos 4 naujas kryptys. Bus vykdomi nauji skrydžiai į Norvegijos miestą Trumsę, Linčiopingą Švedijoje, Dušanbę Tadžikijoje ir Palangą. Padaugės reisų į Baku, Barseloną, Bergeną, Bilundą, Briuselį, Duseldorfą, Jerevaną, Hamburgą, Kuopio, Londoną, Oslą, Stavangerį, Tel Avivą.

Į Romą, Stambulą, Kaliningradą, Kišiniovą ir Maskvą bus skraidoma kasdien, o tarp Rygos ir Vilniaus, Talino bei Helsinkio bus vykdoma iki 7 reisų per dieną. Į „airBaltic“ vasaros tvarkaraštį vėl grįš reisai į Almatą, Atėnus, Odesą, Simferopolį, Alesundą, Hanoverį, Oulu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų