REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dėl ko kompleksuoja pasaulio įžymybės?

Kompleksuoti - moteriška. Ir visai nesvarbu, kad esi vakarėlių liūtė ar visame pasaulyje žinoma aktorė. Nepatenkintos savo išvaizda būna ir gražiausios Holivudo deivės.

REKLAMA
REKLAMA

Paris Hilton. Tikriausiai mažai kas žino, kad salonų liūtė, prabangą mėgstanti blondinė kompleksuoja dėl savo kojų. Ir, matyt, šie kompleksai turi pagrindą - juk gražuolė avi net 44 dydžio batus! Būtent dėl šios priežasties jūs nepamatysite nė vienos nuotraukos, kurioje Paris avėtų atviras basutes.

REKLAMA

Ir pati Hilton ne kartą yra prisipažinusi, kad nemėgsta būtent šios kūno dalies ir yra priversta nešioti avalynę tik su aukštais kulniukais, kad niekas nepastebėtų, kokios didelės yra jos pėdos.

Scarlett Johansson. Aktorė, laimėjusi ne vieną seksualiausios moters titulą, yra įsitikinusi, kad jos išvaizda - tiesiog siaubinga. Jai visą laiką atrodo, kad jos kūnas nepakankamai patrauklus, o kojos - kreivos. Žvaigždė yra prisipažinusi, kad kompleksuoja lygindama save su lieknutėmis Holivudo gražuolėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Aktorė Cameron Diaz, kuri praeityje sėkmingai darė modelio karjerą, yra nepatenkinta savo biustu. Diaz atrodo, kad jis katastrofiškai mažas. Žvaigždė prisipažįsta: „Aš nuolat apčiupinėju savo krūtinę tikėdamasi, kad ji bent šiek tiek padidėjo, tačiau veltui: ji vis dar tokia maža!“

Kate Moss ir Nicole Kidman. Šios garsios moterys taip pat turi dėl ko nervintis. Ir, beje, tai nėra jų liesumas ar liguista išvaizda. Abi moterys kompleksuoja dėl strazdanų. Ir modelis, ir aktorė prašo savo vizažistų, kad jie užmaskuotų tas „saulės dovanėles“. Abi moterys įsitikinusios, kad strazdanos joms labai netinka ir jaučiasi nejaukiai, kai kas nors atkreipia į tai dėmesį.





Scanpix nuotraukos

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų