REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

J. Aniston teikia pirmenybę laisviems santykiams

Jennifer Aniston ir Johnas Mayeris tai išsiskiria, tai vėl susieina. Tačiau neseniai vėl susitaikiusi pora, atrodo, nesiruošia visiškai atsiduoti vienas kitam. J. Aniston ketina ir toliau ieškoti savo gyvenimo vyro, todėl yra atvira naujoms pažintims.

REKLAMA
REKLAMA

Šaltinis iš aktorės aplinkos sako: „Mums atrodo, kad Jenn pasakė Johnui, jog kol kas neketina apsiriboti tik juo ir teikia pirmenybę laisviems santykiams. Ji per daug užsiėmusi savo karjera, kad skirtų pakankamai dėmesio Mayeriui. Jenn yra atvira naujoms pažintims ir pasiūlymams, žinoma, tuo atveju, jei sutiktų jai tinkantį vyriškį.“

REKLAMA

Be to, Jennifer nenori, kad Mayeris persikraustytų pas ją, kol ji nesupras, jog jis jai iš tiesų reikalingas. Tačiau muzikantui yra viena galimybė apsigyventi kartu su Jenn: jis turėtų jai pasiūlyti savo ranką ir širdį.

Primename, kad praeitą mėnesį Johnas Mayeris savo interneto puslapyje paskelbė, jog išrinko vestuvinį žiedą savo merginai. Tačiau, šaltinio duomenimis, tai tebuvo pokštas: Mayeris negalvoja apie santuoką, todėl Jennifer nenori, kad jis atsikraustytų pas ją, vis dar tikėdamasis surasti kažką geriau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų