REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tarptautinis kelionių organizatorius „Tez Tour“ pradeda derybas su šalies kelionių agentūromis dėl jungtinės strategijos, padėsiančios išlaikyti stabilius keliautojų srautus šiemet bei užtikrinsiančios geriausias paslaugų kainas keliautojams.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak „Tez Tour“ Lietuvoje vadovo Martyno Laivio, toks sprendimas priimtas siekiant paskatinti kelionių agentūras orientuotis į aktyvesnius pardavimus ir keliautojų srautus, o ne trumpalaikius pardavimus ar greitą pelną.

REKLAMA

„Kelionių agentūras kviečiame orientuotis į pardavimų apimčių išlaikymą, o ne pelno didinimą, dirbtinai pakeliant paslaugų kainas, ko pasekoje gali nukentėti bendra rinka. Tad savo ruožtu esame pasiryžę užtikrinti stabilius komisinius ir net taikysime papildomas sąlygas, nukreiptas motyvuoti bei skatinti gerai ir sėkmingai veikiančias kelionių agentūras“, - sako M. Laivys.

Pasak M. Laivio, bendrovė šiais metais rinkai pristatys daug naujų kelionių produktų, kurių kainos bus geresnės dėl viešbučių bei oro linijų bendrovių suteiktų nuolaidų jo vadovaujamai bendrovei, kas savaime turėtų dar labiau paskatinti klientus savo atostogas praleisti užsienio kurortuose.

REKLAMA
REKLAMA

„Pasirašėm naujas sutartis su mūsų partneriais, ko pasekoje pavyko sumažinti kelionių kainas. Tuo tarpu kelionių agentūras laikome strateginiais mūsų partneriais ir puikiai suprantame jų situaciją. Tad tikrai dėsime visas pastangas, kad joms netektų susidurti su veiklos problemomis bei raginsime jas nedidinti paslaugų kainų dirbtinai“, - sako jis.

Anot jo, situacija šalies turizmo rinkoje šiuo metu išlieka stabili ir netgi gali būti laikoma perspektyvia.

„Keliautojų srautai yra stabilūs, galbūt kiek keisis jų vartojimo įpročiai. Esminis klausimas bus paslaugos kokybė ir jos kaina, tad čia lemiamą sprendimą turi agentūros įdirbis ir profesionalumas bei ilgalaikė veiklos perspektyva. Esu tikras, kad orientuotos į didesnius keliautojų srautus bei kokybišką servisą, o ne greitą pelną, agentūros tik išloš“, - sako jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų