REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniečių bei kauniečių taip pamėgti audringiausi ir seksualiausi „Olialia Party“ vakarėliai kitą penktadienį džiugins Druskininkų, o šeštadienį Kėdainių gyventojus!

REKLAMA
REKLAMA

Sausio mėnesį Kaune vykęs ir mases žmonių sutraukęs vakarėlis buvo skirtas naujojo „Vakaro žinių“ kalendoriaus sausio mėnesio mergaitei Aleksandrai Savinai. Todėl įsibėgėjus vasariui artimiausius vakarėlius „Olialia“ komanda skiria vasario mėnesio mergaitei Guodai Rudinskaitei.

REKLAMA

Neatsiejamas visų „Olialia“ ciklo vakarėlių atributas – daugybė seksualių merginų ir geros nuotaikos. To netrūks ir šįkart: susirinkusius savo dainomis ir šokiais išjudins seksualiosios „Olialia pupytės“, o už DJ pulto stovės publikos numylėtinis Jovani.  

Vakarėlius aplankiusių vaikinų akių džiaugsmui ir merginų smalsumui patenkinti – gundanti „La Senza“ apatinio trikotažo kolekcija, kuria demonstruos tobulas kūnų linijas turinčios “Olialia” mergaitės.  

REKLAMA
REKLAMA

O kad savaitgalis su „Olialia“ būtų dar įspūdingesnis, organizatoriai Jums pateikia Druskininkuose įsikūrusios viešbučio „Aqua Medūna“ staigmeną! Vasario 20 d. visi  „Olialia Party“ vakarėlio svečiai šiame viešbutyje galės apsistoti su 10 % nuolaida. Į kainą įskaičiuota 1 nakvynė dviviečiame kambaryje, sotūs pusryčiai, pramogos Druskininkų vandens parke bei pirčių komplekse (1 valanda), chalatai kambariuose, požeminė saugoma automobilių stovėjimo aikštelė. Paskubėkite rezervuoti kambarius www.aquameduna.lt nes apsigyvenę šiame viešbutyje į “Olialia party” vakarėlį pateksite net su 50 % nuolaida!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Druskininkų vandens parko komplekse įsikūrusiame viešbutyje „Aqua Medūna“ - viskas po vienu stogu. Be to, ką jau išvardinome, jame rasite ir naktinį klubą „Amber“, kuriame vyks vakarėlis, boulingą, SPA centrą „Aqua Rojus“, parduotuves, jaukias kavines bei restoranus. Žodžiu, viską, kad Jūsų savaitgalis viename populiariausių ir gražiausių Lietuvos kurortų taptų pasaka. Na, o po tokių malonumų galima lėkti tiesiai į Kėdainius – klubą VIKONDA ir... viską pakartoti iš naujo!



„Olialia Party“ vyks:

02.20. Druskininkuose, naktiniame klube „Amber“. Bilieto kaina su Laisvalaikio ir Maestro Olialia nuolaidų  kortelėmis 15 Lt.  Kitiems 30 Lt.

02. 21. Kėdainiuose, naktiniame klube „Vikonda. Bilieto kaina su Laisvalaikio ir Maestro Olialia nuolaidų  kortelėmis 10 Lt. Su skrajute 15 Lt. Kitiems 20 Lt.

„Olialia“ archyvo nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų