REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

George Clooney  niekada nevengdavo smulkių romaniūkščių su padavėjomis, aktorėmis ir modeliais, be to jis nuolatos garsėjo nuolatinėmis lažybomis dėl savo viengungystės.

REKLAMA
REKLAMA

O dabar, pasirodo, Holivudo labiausiai geidžiamas viengungis gali būti „išimtas iš rinkos“. Anot pranešimų tai gali padaryti ne kokia nors žinoma moteris, o vienos galingiausios Pakistano politinės dinastijos narė - Fatima Bhutto.

REKLAMA

Fatima Bhutto yra nužudytos Pakistano premjerės Benazir Bhutto dukterėčia. Gražuolė yra net 21 metais jaunesnė už 47 metų aktorių.

„The National Enquirer“ tvirtina, kad G.Clooney yra tiesiog apžavėtas 26 metų Fatimos - poetės ir žurnalistės, kuri šiuo metu su savo broliu ir pamote gyvena Karačio priemiestyje.

Remiantis užsienio žiniasklaidos pranešimais, galimiems poros santykiams visgi gresia tam tikros kliūtys, tokios kaip atstumas, didelis amžiaus skirtumas bei George - širdžių ėdiko - statusas. Pasirodo, Fatima, kuri baigė prestižinį universitetą Niujorke, mano, kad amžiaus skirtumas tarp jos ir 47 metų aktoriaus padarytų santykius „nepraktiškus“, be to ji jau seniai yra susipažinusi su George kaip mergišiaus praeitimi.





Fatima Bhutto

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų