REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Socialinių tinklų portale „Facebook“ galima rasti gausybę vartotojų iš Indijos, ypatingai moterų. Todėl nenuostabu, kad jos tinklalapyje buriasi į grupuotes bei rengia įvairiausias akcijas, tačiau naujausias jų sumanymas nustebins net ir visko mačiusius europiečius.

REKLAMA
REKLAMA

Į neformalų judėjimą susibūrusios moterys ketina ekstremistinei organizacijai Sri Ram Sena išsiųsti rožinių kelnaičių siuntą. Taip protestuoti moterys nusprendė po to, kai ekstremistai šias užpuolė už tai, kad jos, būdamos neištekėjusios linksminasi šalies baruose.

REKLAMA

„Barus lankančių, atsipalaidavusių bei tiesmukų moterų konsorciumas“ vienija per 10 tūkst. narių, tarp kurių – nemažai vyrų. Ją sukūrė žurnalistė Nisha Susan, kuri žurnalui „The Times“ teigė: „iš pradžių tai buvo tik juokas, tačiau dabar šis judėjimas ima virsti į rimtą dalyką“.

Ekstremistų organizacijos Sri Ram Sena vadovas Pramodas Mutalikas, kuris šiuo metu sulaikytas dėl moterų užpuolimo, šia idėja nėra sužavėtas. „Mums nepriimtina, kad Indijos moterys eina į barus, už tai jas reikia nubausti“, - sako jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų