REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Hewlett-Packard“ pranešė, kad jos būsimųjų „netbook“ klasės nešiojamųjų kompiuterių vartotojams veikiausiai bus siūlomos bent 3 „Windows 7“ operacinės sistemos atmainos, skelbia „Neowin.net“. Teigiama, kad būsimuosiuose HP „Mini“ serijos interneto kompiuteriuose bus diegiama „The Starter“, „Professional“ ir „Home Premium“ „Windows 7“ versijos.

REKLAMA
REKLAMA

Bendrovės verslui skirtų nešiojamųjų kompiuterių vadybininkas K. Thorntonas interviu žurnalui „PC World“ sakė, kad šiuo metu „Windows 7 beta“ testuojama su įvairiais „Mini“ „netbook“ kompiuterių serijos modeliais ir veikia „šauniai“ – net ir su įjungta „Aero“ vartotojo sąsaja.

REKLAMA

„Microsoft“ planuoja iš viso rinkai pateikti 6 „Windows 7“ versijas, kad patenkintų skirtingus kompiuterių gamintojų ir vartotojų poreikius. „Netbook“ kompiuterių gamintojams bus leidžiama į juos ir ekonominės klasės stalinius kompiuterius diegti „Starter“ versiją.

Tačiau ši „Windows 7“ atmaina „netbook“ vartotojams leis vienu metu naudoti tik tris programas. „Trijų programų“ taisyklė bus taikoma visoms foniniu režimu veikiančioms programoms, išskyrus antivirusines, teigia „Neowin“. Šis apribojimas esą bus taikomas siekiant užtikrinti kuo geresnį techninės įrangos požiūriu apribotų „netbook“ kompiuterių našumą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų